Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Иду празници, празничне гозбе какве год да су. Спомињу и струју. 9.4% од јануара већа минимална зарада коју ће појести остали расходи. Ово је вештачко увећање вредности новца.

Znaci sledeci je ogranicenje cene ratarskih useva koje su tesno povezane sa ceom osnovnih namirnica. I to ce biti tako da ce cene biti 30-40% manje od sadasnjih, sto na ovu cenu vestackog djubriva, semena i goriva i ostalog repro materijala (koje nece biti ogranicene) znaci da cemo imati para da kupio stranjke da se kolektivno obesimo. Racunice za nas male skoro da nece i biti.

Sektsima ne smeta ni sto su neki 30 godina na politickoj sceni ,ni sto su nas proveli kroz pakao gradjanskog rata ,inflacije , bombardovanja ,ubistava u po bela dana po ulicama itd....
Ovima sa druge strane smeta svaka dlaka ,mnogo smo se mi razmazili.
Mozda nam tako i treba!!!!!
Ne stvarno ne razumijem , ko su koji u ovom postu ? Koji ovi sa druge strane ?

Evo malo neugodnih slika uz veceru . Moglo je i tragicno da se zavrsi . Ranjen vepar napao lovca preko u Slavoniji .

a0mIyh0.jpg

FTjiJea.jpg

qXueI2r.jpg

nT5SP5s.jpg

Крв ти јбм, мене је два пута до сада напао вепар али оба пута сам се извукао. Први напад сам избегао скоком у страну и рањавањем истог, а други пут када ме је напао тај није имао среће на метар од ногу успео сам да га погодим између очију. У обадва случаја нисам био свестан последица, први вепар је био преко 130-140кг,а други је био око 100кг. Тек касније андреналин одради своје и одузме ти доње екстремитете.

Gledam u šoku. Prvo sam pomislio da ga je dohvatio samo po nozi ali vidim na slikama da ga je isjekao.
Zna li se kako se to dogodilo?
Znao sam da je to veoma opasna zvijer ali na ovo nisam bio spreman.

Mogla bi i pitoma mozda nesto slicno napraviti ?
Nego pitanje jedno .
Zna li neko gdje bi mogao nabaviti rucice ,dzojstike za bager ? Znaci nemora biti original , ostale bi metalne cijevke unutrasnje sa hidraulicnim ventilima dole , samo gumene , plasticne navlake i da imaju taster gore , od utovarivaca , viljuskara , bilo cega ako bi mogao upasovati ?

Ponekad padne kao bilo koja divljač a ponekad su to borbe kao sa specijalnim jedinicama. Tačno se vidi da razmišlja kako da nadmudri lovca.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh