Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probacu , mada ovo kod mene sve vise lici na bezazleno , dobro je otvoriti ako je moguce i staviti hidrogen da dodje do kiseonika koji ubija bakterije . Isto sam cuo da antitetanusna zastita traje i duze , dabome sve manje i da i druge neke vakcine u djetinjstvu imaju uticaj .

Probacu , mada ovo kod mene sve vise lici na bezazleno , dobro je otvoriti ako je moguce i staviti hidrogen da dodje do kiseonika koji ubija bakterije . Isto sam cuo da antitetanusna zastita traje i duze , dabome sve manje i da i druge neke vakcine u djetinjstvu imaju uticaj .
Za te stvari odlican je i loj od divljeg zeca. Ako ima trn izbaci ga, ranu iscisti i sprecava da se zagnoji.

Ovde nije polemika o vakcinama koje smo dobijali zbog iskorenjivanja teških smrtonosnih zaraznih bolesti,svakako da sam pristalica takvog vida vakcinacije.Polemika se vodi o brzini kojom je napravljena vakcina protiv Covid-a i činjenicama da nije dovoljno ispitana.Da ne pričamo o tome da se sada provlači priča kako ćemo se morati vakcinisani svake godine u narednih pet godina.Nisam nikada primio vakcinu protiv sezonskog gripa i nisam imao problema,dok takođe neko svake godine dobije vakcinu protiv gripa i to je stvar izbora.

Pa ljudi sad pošalju vozilo na Mars za par mjeseci a i same ljude uskoro. Neke stvari se mijenjaju Valjda ima nekog napretka u tehnologiji majku mu.
Samo slabiji ce biti efekti samim tim što se vakcinacija razvukla trebalo je brze Evo i eng imaju uspjeha slično kao i Izrael. U Evropi br 1 zasad Makarska uskoro pola stanovništva

Nije smrtnost mala. Na trećem je mjestu iz mal i kard. Može se činiti malo npr 0.5 %. Ali od koje bolesti je par hiljada dnevno novo otkrivenih?
Na prvom mjestu po smrtnosti trenutno od bolesti kod kojih vakcina može pomoći. Pa ti sad reci

f799f7175b111468edea5a7501b3b12f.jpg

Ova bolest nema leka i napada stare a od nje umiru i mladi. Ali ovo nije ozbiljna bolest, osim kada postane ozbiljna a to ne možemo da predvidimo. Najveći broj ljudi nema simptome i ne znamo da su bolesni, ukoliko ne umru. Virus je do sada već oslabio a možda i nije. To danas još ne možemo da kažemo ali ćemo znati ovog leta. Potrebno je dva puta ponavljati tampon, ali dovoljno je i jednom. Svaka zemlja ima svoj mutirani oblik ili je možda na celoj planeti isto. Prenosi se isključivo kapljično, bliskim ljudskim kontaktom. Zato je potrebno dobro prati pločnike. Ne, ulice je potrebno prati iz psiholoških razloga, da nas ne bi bilo strah da izlazimo. Ali sigurnije je ne izlaziti, osim ako nije baš neophodno. Treba da izlazimo, radi imuniteta, ali je bolje da u isto vreme budemo kod kuće. Sledeća nedelja je ključna, od nje sve zavisi. Sledeće tri nedelje su ključne, od nas sve zavisi. Deca ne prenose virus ali ga u stvari i prenose. Najbolje bi bilo da se deca što pre zaraze. Decu treba dobro čuvati da se ne zaraze. Ona nikako ne treba da idu u parkove, treba ih zaključati. Parkove, ne decu. Škole je potrebno što pre otvoriti, ali ne pre jula. Maske su nepotrebne, mogu čak da budu i štetne ako se pogrešno koriste, dovoljno je držati metar i po distance. Maske su neophodne, one nas štite, ali ne one koje se kupuju u apoteci nego neke specijalne, sa šifrom, koje niko nema. Virus se zadržava na površinama i potrebno je sve dezinfikovati. Nije potrebno dezinfikovati hranu iz prodavnice jer se zaraza tako ne prenosi. Virus je prirodan, sve je počelo zbog jednog slepog miša na pijaci i oko toga nema dileme. Virus je veštački, nastao je u laboratoriji i to je jasno. Kinezi su odmah obavestili kada je počela epidemija. Kinezi su krivi za sve jer nisu na vreme priznali šta se dešava. Ovog leta ćemo ići na more, jer će visoke temperature da unište virus. Ovog leta ne treba nigde ići jer je najsigurnije lečiti se u svom gradu. Rusi su na pragu da naprave vakcinu, do jeseni će biti gotova i to će nas spasiti. Vakcina sigurno neće biti spremna još najmanje godinu dana. Kada bude bila dostupna nikako se ne treba vakcinisati, osim ako ste u rizičnoj grupi. Najvažnije je da se svi vakcinišu.
Virus će uskoro nestati prirodnim putem. Očekujemo nov nalet virusa u septembru.
Najgore je prošlo. Najgore nas tek čeka.
Šta vam nije jasno?

PRECIZNO OBJAŠNJENO.Na današnji dan prošle godine.

Ja sam prvo mislio da se zeza medjutim ovo je mozda 15 post koji govori kako se ubo na trn i nezna sta da radi i dali da ga dezinfikuje ili da ga ne dezinfikuje pa da li da ode do lekara ili da ne ode do lekara ovo nije ni hipohondra ovo je vise POVUKLO NA MASU ILI SE RASTELOVALO PALJENJE ovo mora podhitno na stelovanje JER KO ZNA KAD JE ODRADJEN ZADNJI SERVIS ❓ Taman sam mislio da posle minimum 250 postova o vakcinama da je to proslost i to RUZNA PROSLOST kad ovo sad sa ovim trnom dali da sipa hidrogen ili rakiju ili da obavesti doktora❓

Ja sam prvo mislio da se zeza medjutim ovo je mozda 15 post koji govori kako se ubo na trn i nezna sta da radi i dali da ga dezinfikuje ili da ga ne dezinfikuje pa da li da ode do lekara ili da ne ode do lekara ovo nije ni hipohondra ovo je vise POVUKLO NA MASU ILI SE RASTELOVALO PALJENJE ovo mora podhitno na stelovanje JER KO ZNA KAD JE ODRADJEN ZADNJI SERVIS ❓ Taman sam mislio da posle minimum 250 postova o vakcinama da je to proslost i to RUZNA PROSLOST kad ovo sad sa ovim trnom dali da sipa hidrogen ili rakiju ili da
Moram da ti javim , jer se interesujes da ipak ima nuspojava od vakcine i treci dan , zili mi ruka malo.

Mirosti i momosaric ocekujem vas kod mene!Vi ste dva odlicna coveka,ljudine!A bez razloga se svadjate preko neta,treba vam jedan razgovor "oči u oči"
Poz.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Gorane, hvala na pozivu, ako mi se planirane obaveze za kraj Maja uklope, sigurno dolazim, kako sam i rekao.
Btw. još jednom veliki respekt za tebe kao čoveka i domaćina, koji si se odlučio na toliki organizacioni poduhvat..

Jedino što bih ja dao sebi slobodu da predložim nešto, što se tiče hrane: Možda bi više odgovaralo, ukoliko postoje uslovi,da se tu peče par prasića i/ili jagnjadi, a da se troškovi podele na one kojima bi to odgovaralo..
Možda bi zajednička podela/konzumacija pečenja još više doprinela (već izgrađenoj) familijarnosti.. Siguran sam da ima članova kod kojih bi se sirovina mogla nabaviti 'u kvalitetu'..
Ukoliko je odluka o 'roštiljanju' definitivna, nije problem zaboravi, nebih da ometam, jer znam da nikakvu organizaciju nije lako izvesti..
Što se pića tiče, to je sigurno najbolje da svako sebi ponese šta i koliko želi..

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh