Sad ću da probam drugačije da postavhttps://images.app.goo.gl/tJZYsK3PdLXRKqW8Aim
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Idi da se ne da na zlo.Kako znam dal sam zasticen ? U vojsci smo primali nesto al to je bilo prije skor 30g , i neznam jel bila revakcinacija ? Kontam dijete sam sa selo odrasto u blatu ,.. a neznam i dal nije kasno?
Eto vidis kako lose rasudjujes i osudjujes nevinog coveka. Ja sam prvo kada je PEETkic nazvao Ruse i crvenu armiju pijandurama skocio i iskritikovao ga da ne sme tako da prica o nama tradicionalnim priljateljima i krvnoj braci i da treba da se ophodi sa velikim postovanjem prema oslobodiocima a PEET a sam podsetio da nikada ne sme da zaboravi svoje detinjstvo svoju naciju i svoju drzavu jer mu se odlaskom u Ameriku poremetio sistem vrednovanja kao da se malo zastideo svog detinjstva a ZANELA GA SVETLA VELIKOGA GRADA a kada je PUTIN krenuo da proziva Rumune skocio sam kao oparen da zastitim Peetkica i tu se zamerim sa Putinom a PEET ne da mi nije rekao ni hvala vec je nicim izazvan u nekom dijalogu u kome nisam ucestvovao poceo da spominje mene bez ikakvog razloga sto pokazuje mazohisticku osobinu da kada ga zlostavljas on je miran a kada si prema njemu fin ,kulturan i uvidjajan on pocinje zovom divljine priziva psihicku torturu. Sto se tice SNSa to je najveca bagra u istoriji Srbije i oni to znaju i ne dozivljavaju to kao nesto ruzno a analizom nase ekonomije ja ne pricam nista ruzno o Srbiji nego samo iznosim istinite cinjenice. Sto se tice tebe ti u mnogo nebitnih tema tako lucidno se koristis najpodlijim , i najbizarnijim stvarima u zelji da se malo zagreje forum ili da se cak dovede do usijanja i u momentima kada privuces paznju oseti se u postovima to ushicenje u tebi valjda od radosti sto se zamutila voda NPR ONAJ SNIMAK SA AMERICKIM VOJNICIMA ili NPR OVI POSTOVI O ETNICKOM CISCENJU valjda po uzoru na predsednikove rane radove pa si mi cak i zamerio da ne postujem naprdne sektase.E kad si mornare omalovazavao Rumune , u diskusiji sa Peetom postavljao klipove Borata , i jos tako neke muzicke , a znamo da je bilo podrugljivo ? Ili kad si omalovazavao cak svoje Srbe i to vecinu , tj one ljude sto su glasali za sns , to je bilo ok ?
Beograd je NAJRUZNIJI grad napravljen na NAJLEPSEM mestu. LE KORBIZIJEZaboravio sam da spomenem da sam bio kod vas u prestonici, mnogo lijep grad, dugo nisam bio i bas se mnogo izgradilo.
Sent from my M2006C3LG using Tapatalk
MAZOHIZAM ILI SADOMAZOHIZAM to je kada SNS INVESTITOR dodje u tvoje mesto i planinsku reku koju su koristili tvoji predci vekovima stave u cevi a ti ostanes bez vode a on krene da ti prodaje flasiranu vodu /a to nije jos uvek mazohizam to je predigra mazohizma/a onda ti predsednik da 30 eura i spremi kesicu sa vitaminima A TI GA VOLIS I NEDAS NIKOME DA KAZE NISTA LOSE ZA NJEGA a kao glavni argument u verbalnoj diskusiji iznosis ALI ON JE DAO 30 EURA A KOJI JE PRE NJEGA TO DAO ..........pa zatisje ,...........pa podviknes ..........NIJEDANZa glog je like da nebude zabune . Nije reakcija na vakcinu niti ima kakve reakcije osim malo bolnog ali kad se pritisne tacno mjesto uboda . Zasad necu reagovati sta bude.
Za ostalo pogresno si me procijenio , a razmisli da 40 posto ljudinu Srbiji sa pravom glasa smtras sektasima i bilo je dosta grubljih izraza. Pa nemogu svi za tvoje da glasaju pa da su i najbolii.
Oko Rusa i Amerikanaca je uvjek zanimljivo pricati . Nekad oslobode pola Evrope , nekad stanu cizkom za vrat , nekad spletkare tolko da ima pola svijeta mora protjerati diplomate , zasta ima razloga sigurno .