Neka je srecna i dugovecna a evo i kada sam pokusao da odem od teme i poceo pricu o egzoticnom letovanju a sve u nadi da se udaljimo od ove depresije MONTOJA LADNO NICIM IZAZVAN ga resetovao i vratio ponovo na koronu kao slucajno DA LI JE MOMA PRIMIO VAKCINU i sad ispade totalni nesporazum a ja jedino sto mogu da kazem ako sam ja kriv ili ako moje drustvo ne prija UDALJICU SE DISKRETNO OD OVE TEME pa se druzi sa COCIJEM064 I PEET kicem a ovaj CHAT 10 umesto da bude u sluzbi gradjana da dodju do zeljenih informacija i do pravovremene povratne informacije u vezi kovida 19 mi trosimo energiju JESI ME LAJKOVO, STO SI ME LAJKOVO ,DALI JE SMESNO, DALI NIJE SMESNO ,STA JE KO MISLIO ajde bre drugari da spustimo loptu na zemlju i da igramo kao Barselona u najboljim danima tika taka pas igru od noge do noge a mi mozemo to a i danasnji dan je bio malo specificniji.Sto te tolko zanima vakcina ? Primi , rizikni , ako te muci . Ja sam jutros primio , i sad idem dalje . Sta ima o tome tolko da lupam glavu kad najstrucniji kazu taoo ?
U svakom slucaju jutro ce promeniti sve novi dan novi optimizam samo je poenta da ne klonemo duhom sve drugo su sitnice