MONTOYA
Član
Il nemaju pare pa nisu na vreme se obezbedili ili ne obrazovano stanovnistvo... trece nema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bem ti slepce kad nemaju ni za vakcineIl nemaju pare pa nisu na vreme se obezbedili ili ne obrazovano stanovnistvo... trece nema
Nije tacno nego kum ima Srbijansko drzavljanstvo a ja ne a tad nisu mogli stranci niti se pricalo o tome. Ko kaze da nemirisem Srbiju. Imam gomilu rodbine i prijatelja.Momo bio u Bg sa kumom koji se vakcinisao, ali on nije hteo da se vakciniše , jer je BH patriota, a ne miriše naročito Srbiju..
To su objavili mnogi mediji ako hoces guglaj lako ces naci.Mozda i njihov zdrastveni sistem je to objavio.Bilo je mnog pisanja na tu temu lako ces naci vesti.А зашто мислиш да подаци које објављује bloomberg битни и меродавни? Чини ми се да је та компанија је „заинтересована“ страна у овом циркусу (односно, зарађиваће на несрећи коју изазивају).
Ljudi su ovce u globalu, mozes govno da im prodas.Ovo drugo je slucaj a i sisice su isto kao i nas narod.Malo i zatucan.Izvinjavam se zbog duplog posta.Il nemaju pare pa nisu na vreme se obezbedili ili ne obrazovano stanovnistvo... trece nema
Многи медији објавили...многи медији најчешће цитирају агенције као што је Ројтерс или АП и онда то сви прихвате (мислим на медије који су боранија). Само што су исте газде великих медија који имају интерес у тој гунгули око короне и Ројтерса и АП (или су у договору). То тако функционише...To su objavili mnogi mediji ako hoces guglaj lako ces naci.Mozda i njihov zdrastveni sistem je to objavio.Bilo je mnog pisanja na tu temu lako ces naci vesti.
Moraju da ih pecajuJoš samo da objasni kako su to neobrazovane sisice i zatucani isto kao i mi a kod nas se razvališe od vakcinacije
Sirotinja,šta će oni sa namaA Nemci su toliko zatucani pa ne znaju ni da se upecaju
Opet se ponavlja ista prica.Sada me jos napraviste u vuckovog bota.Многи медији објавили...многи медији најчешће цитирају агенције као што је Ројтерс или АП и онда то сви прихвате (мислим на медије који су боранија). Само што су исте газде великих медија који имају интерес у тој гунгули око короне и Ројтерса и АП (или су у договору). То тако функционише...
Из осталих твојих порука закључујем да мислиш да су и остали затуцани (ако се погледа онај графикон, све богате државе). Слажем се онда са тобом да је наш прецедник најбољи и да смо ми „лидери у јевропи“ ...ми смо као паметни а сви остали глупи. Лепо је што подржаваш политику своје државе и свог прецедника, то је родољубље и то је добро.
Што се тиче Италијана, њих разумем. Они знају како мафија функционише и зато су опрезни (то је њихова невладина организација па је нормало да знају како шљака). А да је посао у питању (тржиште) ту се слажем. Не разумем како је то заступљена политика ако је опака пандемија у питању...као, политички се узјогуне, а умиру као муве...бесмислено. Или је у питању једна од највећих мућки у историји а народ то мало провалио и неће да буду лабораторијски мишеви. Време ће показати.
Nisam nesto primetio da se trci na vakcinaciju.Još samo da objasni kako su to neobrazovane sisice i zatucani isto kao i mi a kod nas se razvališe od vakcinacije
Tabela drugačije kažeNisam nesto primetio da se trci na vakcinaciju.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk