kao prvo bolest nije jako smrtonosna ali da li ces bas ti ili ja biti taj od tih koji ce umreti iz razloga Virusa Covid 19 se ne zna(evo navescu ti primer samo dva coveka iz moje okoline koja su umrla upredhodne dve nedelje i to za 10tak dana jedan je Slobodan Zuzic 72godiste,drugi je poljoprivrednik Josip Ivankovic 57 godiste,njih je zahvatilo i za 10 dana preminuli)...vakcina nije 100% uspesna neznam gde si procitao taj podatak.....niko ne govori o gubitku svinja jer ce sutradan da se pelcuje ostali broj svinja koji nije prvi dan jer ako je u pitanju toliko smrtonosan virus onda se ide na eutanaziju istih tih svinja a ne pelcovanje....tako isto i izrael koji je vakcinisao pola stanovnista nije unistio virus nego ga je spustio na odredjeni broj i zivot im se vraca u normalu....ako nisi shvatio da je neko pre vise od jednog veka napravio vakcinu i da nije bila testirana a da je bila u upotrebi,ove vakcine su naprimer bar prosle neke(kineska dve faze).....naravno da cu da spomenem nestorovica i politiku kada je bio clan kriznog staba i kod nas je sve politika(procitaj sta je rekao Bertold Brehtc o politickoj nepismenosti),jedna od glavnih dvorskih luda u pocetku ovog naseg nazovi preds....cak su i oni tj on shvatio da im pravi vise stete nego koristi pa su ga sklonili
Поштовани колега, опет ниси добро прочитао и шириш причу стварајући конструкцију (ако тако наставиш, очекујем да ћеш се хватати и за случајне словне грешке у написаном). Ниси ми показао да процентуално подаци нису никакво мерило. Навалио си на свиње и одмах приступио еутаназији а ја ти говорим да нису у праву са процентима. Решимо прво то, па онда остало.
Где пише да сам ја рекао да је болест смртоносна и да сам ја невео да је вакцина успешна 100%? Хтео сам само да
поједноставим да ти увидиш своје грешке у посматрању
процентуалног изражавања неког подухвата.
'Ајде, нећемо са људима и животињама.
Ево, наводио си пољопривредне радове па можемо о сетви (иначе је сада на дневном реду). Идемо опет са ситних 10 хектара код једног ратара и посеје све и то је 100%. Други има 350 хектара и посеје 200 (57%). Љусну кишетине (као оно 2014-те године) и даље не може. После киша и протока пуно времена мора све то очистити од корова, поново припремити за сетву и не може да посеје онако како је планирано и како мора. Јесте мали пољопривредник урадио малу површину, али је
све урадио. Овај други остаје на 57% са проблемима код преостали 43 % неурађеног посла.
Али опет мораш посматрати крајњи исход и последице тог неуспеха. Опет идемо на кредитну задуженост или нешто слично што је свакако отежавајући додатак.
Немој само да ми кажеш као оно за еутаназију гуда да може посејати другу биљну врсту...може, али уговорио је шта је уговорио и уговор га обавезује да засеје тачно одговарајући засад...а рокови сетве прошли одавно.
Да ли ти је сада јасније да
процентуално представљање приказује обим урађеног посла у односу на укупан посао (нећемо о последицама јер се увек нешто ради са намером и успутним невољама а и помало се плашим да ми не еутаназираш гуде
).
ПС
За учинак доктора Лудвига Хиршфелда опет ниси приказао суштину достигнућа него само препричаваш и описујеш...и то није трагично. Трагично је што тако ради и савремена медицина у неким областима и описује и конструише. Већ сам пре пар дана линковао према подацима о суђењу у случају морбила.
На суду није ваљано доказано да су некакви вируси изазивачи болести зване морбиле (ако ти није тешко прочитај – ето ја прочитао понешто о доктору Хиршфелду). Стручна јавност ћути и чека да се слегне прашина, али ботови раде.
Бертолда Брехта ти још пажљивије прочитај и увидећеш да си потпуно спреман за политичку употребу.