Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo i da ga ne zakaci on je pod ogromnim opterecenjem pod ogromnim pritiskom jer VEC 30 GODINA ON GREBE I GAZI I PREKO ZIVIH I MRTVIH i on je izuzetno oslabljenog imuniteta I NEDO BOG da mu se nesto desi ko bi ga zamenio ❓ Ta stranka bi se raspala kao ZUTI jer niko nema tu energiju a evo svaki dan je u drugom gradu udaljenom min.250 km.. Ko zna dali on uopste jede corbasto on leti i trosi se i psihicki i fizicki i plus sada ovo opterecenje sto su krenuli da se hapse medjusobno i bliski saradnici se udaljavaju nego cuo sam da je ovaj nas vec pazario nekretninu dali Panama dali Kostarika jer i da ga ne zakaci korona on ce morati da otputuje tamo gde ga niko ne zna .A ono doduse mnogo je i brljao i zabrljao i umesto da gradi mostove on ih dize u vazduh .Nego danas u Rudnoj glavi kao da nije bio bas pravi ugao DA SE VIDI JEL IGLA USLA ILI NIJE I DALI JE BILO FULL INJECTION nije ovaj ugao bas verno prikazao a to sto se RZE KAO LUD NA BRASNO TO NISTA NE ZNACI ALI LOS UGAO POVECAVA SUMNJU U VERODOSTOJNOST SPRICANJA❓:nono:
Nije bi trepnuo.To je naš predsednik.

Za vakcinaciju moras da platis i kako objasnjavas da ljudi potrose novac za gorivo , plate vakcinu , i to dva puta , a ti kazes da jos i ne djeluje.

Neznam za dalje ali u selu niko nije odbio vakcinaciju koga su pozvali a mladje od 70g jos nisu poceli vakcinisati i to jos astra zeneka gdje kazu da ne treba starije od 60 da vakcinisu , izaziva ugruske kod nekih.

Ne
Za vakcinaciju moras da platis i kako objasnjavas da ljudi potrose novac za gorivo , plate vakcinu , i to dva puta , a ti kazes da jos i ne djeluje.

Neznam za dalje ali u selu niko nije odbio vakcinaciju koga su pozvali a mladje od 70g jos nisu poceli vakcinisati i to jos astra zeneka gdje kazu da ne treba starije od 60 da vakcinisu , izaziva ugruske kod nekih.
Nemoj ti da slušaš mene.Ti radi kako misliš da je dobro.Vakcine se ne plaćaju.Zar nije zdravlje važnije od para.

Gledam sinoc na nekoj tv intervju Vucica . Hmm. Licno m8sljenje , jako pametan covjek i autoritet , ali novinari tzv su srozani na dno ili on bira kome ce doci u emisiju .
Intervju bi tebao biti po dogovoru unaprijed , gosp predsjednice ja cu vam postavljati pitanja a vi ofgovarajte na konkretno , a ovo je ipak ispala monodrama a voditelj oborio glavu

Gledam sinoc na nekoj tv intervju Vucica . Hmm. Licno m8sljenje , jako pametan covjek i autoritet , ali novinari tzv su srozani na dno ili on bira kome ce doci u emisiju .
Intervju bi tebao biti po dogovoru unaprijed , gosp predsjednice ja cu vam postavljati pitanja a vi ofgovarajte na konkretno , a ovo je ipak ispala monodrama a voditelj oborio glavu
Momo iz poštovanja prema tebi kao kolegi ti neću reći šta sam prvo pomislio. Koji je to degenerik i psihopata se vidi iz ove 34 sekunde...Treba da ga hvataju mrežom i vode na lečenje, ovo je već boleština...

Ljudi,Momo samo diskretno konstatuje a mi se onda svi kao pecamo.Iz covida se povukao jer više nije 3:0 pa vrlo inteligentno kreće u rat.Samo je zaboravio da će u ovoj temi većina njegovih saveznika preći na suprotnu stranu.Momo menjaj taktiku jer će ti ostati prazan gol :ppozdrav:

E to .ko je tu voditelj, a ko gost?
Pa zna se ko je voditelj,kao i u svakoj emisiji gde predsednik gostuje.Da mu se Srđan usprotivio ne znam kako bi prošao.Prijave za 100E su trajale do 5 juna a kad su bili izbori pojma nemam.Mislim da je Srđan ostao bez teksta a verujem i mnogi koji bi bili na njegovom mestu.Jedino je Tatalovićka penicilin...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh