Prethodna tema Chat 9 prešla je 200 strana.Otvara se nova radi bolje i lepše preglednosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na to sam i mislio kad sam rekao da je propaganda chudo .
Eto , dobar deo sveta ( a tu su i sve nase najblize komsije ) nista drugo pre-podne ne razmislja nego kako ce
napakostiti nebeskom narodu a posle-podne sprovode u delo te svoje zlocinacke namere .
Kako god , eventualne ratne aktivnosti ne mozemo upraznjavati protiv Dzibutija ( jbga , daleko su ) pa se vatati
za gusu mozemo samo sa omrazenim komsijama koji su ( avaj ) vec postali deo NATO-alijanse koja bi
se u takvom razvoju dogadjaja verovatno stavila na stranu svoje clanice .
Ili bi nas Ruje stavile pod svoju zastitu kao mnogo puta do sada ?
Misliš platiti reket ili Proizvesti vojnike?Frkani obrni okreni opet sve dodje na pare.
Doniraj za lecenje nekog deteta ili jedan deo u humanitsrne svrhe drugi deo mozes da napravis kao neko kviz pitanje pa da posaljes dobitniku kao neki pokloncic.Samo predlog, naravno zavisi koliko para tu legne.Evo kad je novi chat, imam jedno pitanje i treba mi vaš savet. Smaraju me sa jutjuba da treba da proširim delovanje na Instagram i posebno Patreon. Imam nalog skoro godinu dana na Patreonu ali mi glupo bilo da ga reklamiram jer me je blam da mi neko uplaćuje pomoć i donacije, to mi kao neka milostinja, a to mi ne treba. Dakle, šta vi mislite i kako koristiti ta sredstva ako ih bude?
Nemam pojma koliko može biti para, za sad imam jednocifren broj pretplatnika. Po predlogu sam napravio 3 vrste pretplate, od 3 , 5 i 10 evra mesečno.Doniraj za lecenje nekog deteta ili jedan deo u humanitsrne svrhe drugi deo mozes da napravis kao neko kviz pitanje pa da posaljes dobitniku kao neki pokloncic.Samo predlog, naravno zavisi koliko para tu legne.
Ja ne gotivim drustvene mreze insta, tik tok fejs.
Arcim samo youtube , na fejs udjem jednom na 5 min u dve godine i od muke izadjem.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Problem sa jutjubom je što oni imaju hiljadu restriktivnih pravila, ja bih trebao da postavljam postove vezane za šta će se koristiti donacije koje Patroni daju. Ako napišem da ću dati u humanitarne svrhe, pitanje hoće li to biti protiv pravila?Па.... ја би рек'о не само за паре, тј. велике паре - довољно је да обучиш велики број људи коришћењу ситног оружја, од стрељачког до лаког ПО и ПВ, мало артиљерије и минобацача, па макар било старијих генерација из РР магацина, научити неке нове опреме која се носи у ранцу (оптоелектроника, термовизија, дронови....), обучити способне за командовање нижим формацијама, мало тактике и импровизације и... да видиш да л' би неко тек тако гледао да л' да сломи државу и уђе да окупира територију.
И овај Миксанов предлог ми се много допада - ако неко има вољу да донира, барем да оде на страну где је заиста потребно.