Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Zgadio mi se za vikend.Bio sam na salašu.Očisti do bunara,do Wc-a, do štale, do tora, do čardaka, do kamare sa slamom,do kamare sa sojinom slamom i do sojinih ljusaka i to po dva puta.Kad sve saberem očistio sam 0,5 Kj snega.

Da nije smesno,bilo bi zalosno.Zgadio mi se za vikend.Bio sam na salašu.Očisti do bunara,do Wc-a, do štale, do tora, do čardaka, do kamare sa slamom,do kamare sa sojinom slamom i do sojinih ljusaka i to po dva puta.Kad sve saberem očistio sam 0,5 Kj snega.
Jeste smesno,kad drugog slusas,a i ja sam hteo da pojedem lopatu.Na vreme sam shvatio da mi je ona ovih dana najbolji drug.
al ne mari, malo skočim do podruma da se "zagrejem" pa malo lopatam noću se sankamo 60 km/h Lada Niva ćini čuda i tako već par dana 
.
.
I sada pada, strast Božja! Samo mu je noćni prosek nešto malo manji nego ovih dana. Fina količina snega! 

Pa valjda si stavio lopatu pored vrata..U toku noci skliznuo sneg sa krova i zatrpao mi dvoriste kao i ulazna vrata...![]()