KishRobert
Prijatelj Foruma
Dobro jutro!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nešto mi to ne miriši na dobro, kad je petlu ponedeljak radni dan....Dobrojtro radni narode ponedeljak radni je dan pa se malo uspavo ali cu stici pocinjem od 8 h.![]()
Nešto mi to ne miriši na dobro, kad je petlu ponedeljak radni dan....![]()
A bunar zatrpan i na njemu saksija sa cvećemKada je umrla jadnica, dva coveka me drzala da ne skocim u bunar od zalosti.
Poslao sam ti poruku na ppDrugari, da li znate ko vrsi prevoz kamionom po Vojvodini, treba da se preveze jedna šasija od prikolice, mislim da je težina oko 1500kg, dimenzije grubo 5m x 1m x 2m ? Tura je oko 200km, ukupno.
evo ja vrsim prevoz
Za stare dane se popravljam ovi mladi pozitivno uticu na mene stalno nesto rade pa velim ajd i ja da im se pridruzim.Nešto mi to ne miriši na dobro, kad je petlu ponedeljak radni dan....![]()
Da mu je tašta bila ko moja ranio bi je najskupljim koncetratomMa sve vredni moj do mojega.Niko ne voli leba bez motike.
Samo da Dusku ne dodje tasta u san,ode on u bunar.Puj puj.![]()
Ljudi gospodin Peto1 stvarno radi, a nije Sreda. Ja sam ga danas obišao, a on udarnički vari.Varnice lete na sve strane.Šta da vam kažem strašno je bilo i prići mu.