Kosjerac
Prijatelj Foruma
Dobro jutro, evo i ja poranio da se javim u 6 sati na prozivku( pa se vraćam u krevet)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro jutro ljudi,meni danas lepo poceo dan,postao sam ujak po prvi put,mora to dobro da se zalije danas....Ziveli...![]()
Pa to se neračuna da si ranoranilac,kad se vraćaš u krevetDobro jutro, evo i ja poranio da se javim u 6 sati na prozivku( pa se vraćam u krevet)![]()
Pa ti druze u zadnje vreme samo kukas. Sta je bilo bilo je, glavu gore i napred. Idemo dalje, pa nisi ti sam ostao bez okucnice. Kod mene u Futogu dostaljudi je napustilo kao i ti svoja ognjista pa prionuli na posao i ponovo se kuce ili su se vec skucili.![]()
Eto a ja i sutra ujutro idem u firmu da radim da dokažem da ovi iz moje firme nisu normalni...Ja danas radim,da dokazem da nisam subotar
Dobro jutro svima.
Malo šale nije na odmet, poranio išao za Bgd, pio kafu uz komp.Pa to se neračuna da si ranoranilac,kad se vraćaš u krevetJa sam u šest sati prevezao 12 km.biciklom,odmorio 5 minuta i ponovo istu kilometražu nazad
![]()