Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dok nisam doso ovde i ja sam sanjao Mercedes itd. A sad kad sam ovde sve mi je to nebitno Nije sreca u skup auto i u markirano odelo. Sreca se ne moze platiti novcem , niti te novac cini srecnim. Bogastvo je u glavi , a ne u dzepu.Pozdrav svima braco i dobrojutro.
Dobro jutro tu evri badi! Al se ni ne vracas! Nisam ni tvrdio da je sreca u skup auto i odelo,nego samo da se lakse ''dise'' sa vise love u dzepu. A sto se tice moje glave,sasvim je u redu.... A verujem i mnogima koji su otisli i ne misle da se vrate. Ne tvrdim ja da bi tamo ostao zauvek kad bi otisao,ali ne misle svi isto! Nekom se svidi pa ostane a nekom ne pa trpi dok moze ili mora.... U svakom slucaju koje je bilo tvoje pitanje za mehanicare?

Kažite vi meni ljudi gde ima da se kupe pošteni kovani ašovi sa uzengijom, ovih limenih nikakvih mi je dosta, svi se krive i pucaju.

http://www.youtube.com/watch?v=IntxlBGvfBA

---------- Poruka napisana u 18:28 ---------- Prethodna poruka je at 17:53 ----------

bilo nekadP ostenI skrenO danN apredanI strajanR adanDanas, kada postajem pionirDajem časnu pionirsku reč.Da ću marljivo učiti i raditi, poštovati roditelje i starije,i biti veran i iskren drug,koji drži datu reč;Da ću voleti našu samoupravnu domovinuSocijalističku Federativnu Republiku JugoslavijuDa ću razvijati bratstvo i jedinstvoi ideje za koje se borio drug Tito.Da ću ceniti sve ljude svetakoji žele slobodu i mir!

Dobrojtro radni narode, sreda 30-ti Novembar radni je dan, nekad drugi dan praznika neradni. Nekad bilo sad se samo pripoveda. :ppozdrav:

Eno ga na Pinku onaj stručnjak Milovanović.Ima pšenice u pi... materinu ali eto mora se sejati i na proleće

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh