Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Dragan82 ja sam jedno vreme živeo i radio u inostranstvu, i znam o čemu pričaš. Tu u komšiluku, okolina Ženeve. Jednom sam se odlučio, rekao sebi, dosta je ovako, sada u miru sa sobom i Bogom živim ovde i nisam se nikada pokajao. 95% naših budu ovde 15-20 dana na vakansu (odmoru), onda onih 11. meseci tuguju za rodnom grudom i žive za taj dan da dođu ponovo.
Zar nisam u pravu.
Dobro jutro, radni narode

Vidis i sam da sam svaki dan na ovaj forum.

Dok nisam doso ovde i ja sam sanjao Mercedes itd. A sad kad sam ovde sve mi je to nebitno Nije sreca u skup auto i u markirano odelo. Sreca se ne moze platiti novcem , niti te novac cini srecnim. Bogastvo je u glavi , a ne u dzepu.

Pozdrav svima braco i dobrojutro.

imam pitanje jel zna neko dalse moze na mapi ili kako neki kazu karti pronaći njiva i izračunati koja je površina tosam načuo pame zanima znam da podaci nemogu biti tačni ali priblizno me zanima,ako neko ima neki dobar sajt nek napiše ja štosam našo nigde nema mogućnost da izračunam udaljenost od jedne do druge tačke

Vidis i sam da sam svaki dan na ovaj forum.

Dok nisam doso ovde i ja sam sanjao Mercedes itd. A sad kad sam ovde sve mi je to nebitno Nije sreca u skup auto i u markirano odelo. Sreca se ne moze platiti novcem , niti te novac cini srecnim. Bogastvo je u glavi , a ne u dzepu.

Pozdrav svima braco i dobrojutro.

Tako bi trebalo da bude, ali ne misle svi tako. Ono što ti znaš, znam i ja. Ne bih se vratio tamo da radim za državu! Moja porodica je ovde, moji rođaci su ovde, moji prijatelji su ovde. Sve moje je ovde. Slađi su mi 10 dinara ovde nego tamo 1000 CHFR. Tačka! :ppozdrav:

skal. idi na Googl maps i nacices nesto , ali neznam da li je to dovoljno.

zupa 100. veliki pozdrav od mene.

imam pitanje jel zna neko dalse moze na mapi ili kako neki kazu karti pronaći njiva i izračunati koja je površina tosam načuo pame zanima znam da podaci nemogu biti tačni ali priblizno me zanima,ako neko ima neki dobar sajt nek napiše ja štosam našo nigde nema mogućnost da izračunam udaljenost od jedne do druge tačke
Preuzmi ovo
http://www.google.com/earth/index.html

I
maš opciju merenja dužine

Da nekad se znalo da se n ovaj dan najvise svinja upokoji i da je neradni dan. Staces vremena se menjsju.

Da nekad se znalo da se n ovaj dan najvise svinja upokoji i da je neradni dan. Staces vremena se menjsju.

Ljudi bili slobodni te dane, a i vreme, mislim bilo snega pa se smelo klati. Nisu se ljudi bojali da ce otopliti pa se sve pokvariti. Bas zbog te guzve mi smo uvek klali sledeci vikend posle praznika.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh