Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala, ali nema potrebe da mi persiras. Mozda ponekad i ostavljam takav utisak, ali mi to svakako nije cilj. Preko nekih reci teze prelazim, a forumi su mesto gde mozda treba biti glasniji, za razliku od svakodnevnog zivota gde sam izuzetno tolerantan. I dalje stojim iza toga da se anatemisanjem odredjene verske grupe stvar previse otrgla kontroli, pristojnoj formi, i podnosljivom ukusu. No, mozemo i tako da pisemo. Pa cu ja evo u to ime da napisem par redova. Moze li verska grupa cije je svetiliste postalo drzava, koja sada ima nekih 100-nak ambasadora po celom svetu, koja ima diplomatske odnose kao svaka normalna drzava, a za koju pri tome druge drzave skupljaju porez i uplacaju u njihovu banku, koja je usput receno propadala jedno 10 puta usled nevidjene korupcije i kriminala, i drrzava koja ima u svojoj istoriji inkviziciju, jezuite i razne neljudske sekte, drzava tj verska grupa ciji su vladari bile zene, deca, naruceni vladari itd. Ima li takva verska grupa, bilo kome da daje bilo kakve lekcije?Marko22 opustite se malo.Gde god se povede neka žustra rasprava vi odmah uskačete da se nešto raspravljate.Jel to volite da radite?
Ima druze. Klikni na idi na napredno pa ces dole videti dal je neko pisao u medjuvremenu. Ni meni nije bilo jasno pa sam sasvim slucajno otkrio.Izvinite nisam video da je već napisana molba da se prestane o popovima pričati.Kad ova verzija nema kao onaj stari da se vidi da je neko već napisao poruku u međuvremenu