Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovaj go'sin @marko22 je kande pravi Sremac stalno tera uz očin kod njega baš važi parola "E sad neću ni kako ja oću" :ppozdrav:

Marko22 opustite se malo.Gde god se povede neka žustra rasprava vi odmah uskačete da se nešto raspravljate.Jel to volite da radite?
Hvala, ali nema potrebe da mi persiras. Mozda ponekad i ostavljam takav utisak, ali mi to svakako nije cilj. Preko nekih reci teze prelazim, a forumi su mesto gde mozda treba biti glasniji, za razliku od svakodnevnog zivota gde sam izuzetno tolerantan. I dalje stojim iza toga da se anatemisanjem odredjene verske grupe stvar previse otrgla kontroli, pristojnoj formi, i podnosljivom ukusu. No, mozemo i tako da pisemo. Pa cu ja evo u to ime da napisem par redova. Moze li verska grupa cije je svetiliste postalo drzava, koja sada ima nekih 100-nak ambasadora po celom svetu, koja ima diplomatske odnose kao svaka normalna drzava, a za koju pri tome druge drzave skupljaju porez i uplacaju u njihovu banku, koja je usput receno propadala jedno 10 puta usled nevidjene korupcije i kriminala, i drrzava koja ima u svojoj istoriji inkviziciju, jezuite i razne neljudske sekte, drzava tj verska grupa ciji su vladari bile zene, deca, naruceni vladari itd. Ima li takva verska grupa, bilo kome da daje bilo kakve lekcije?

Marko ovo što si napisao je tačno i niko nema pravo da to poriče.Međutim iz priča starijih sam slušao kakvi su nekad bili pravoslavni sveštenici, a bili su pravi uzor lepog i ljudskog ponašanja.Ali ovo što danas rade je za svaku osudu, opet kažem čast izuzecima, ali nažalost retki su ti pošteni pravoslavni sveštenici.Ovu priču treba strogo odvojiti od suštine religije, ovde se ne radi o tome čije verovanje je ispravno nego kakvi su izaslanici(sveštenici) pojedijih religija.Pa zar je dopustivo da jedan Vladika ima privatne građevinske firme!!!

Ljudi,ostavimo popove,neće nas odvesti ova rasprava nikuda sem u svađu.
Jel neko presiso danas.

Pop se raduje kad se neko rodi i kad neko umre. Mene su popovi odrali kad mi otac umro samo sto su dosli i opevali uzeli mi u to vreme 200e. Znaci njegova dnevnica u Srbiji je 100e za pola dana. secam se dobro da nismo imali pare da im platimo pa smo im platili iz 2x. Tito je bio za nji , samo sto je odavno umro titi i sad oni polako uzimaju vlast u svoje ruke.

Izvinite nisam video da je već napisana molba da se prestane o popovima pričati.Kad ova verzija nema kao onaj stari da se vidi da je neko već napisao poruku u međuvremenu
Ima druze. Klikni na idi na napredno pa ces dole videti dal je neko pisao u medjuvremenu. Ni meni nije bilo jasno pa sam sasvim slucajno otkrio.

Al smo najeba** jer se komsije pocele raspadati vec pre zime i sad cemo imati problem sa todorom i slicnima ako krenu da se vracaju,ima da ih cistimo vise nego sneg. :osmeh:

Ih bar da je samo on,nego sto je njuska udbaska raskrinkana i otkrivena,bas kao i slobina db,kojom je on sluzbovao!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh