Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar jutro ili dan dan onima koji su rano ustali i već se naradili:osmeh:

Dobro veče....šta kažu crnci, kako žive :ppozdrav:

Oni lepo zive prijatelju, ne znaju za bolje...

---------- Poruka napisana u 08:53 ---------- Prethodna poruka je at 08:48 ----------

Jbg vrucina.Imal tamo piva.Cime se ladidu.:haha:

Ima pivo, kako oces, njihovo neko nacionalno a i ima i ona nemacka od hajnikena pa nadalje, odnosno nadole.. Nego nije toplo vec par dana, ja se jutros smrzla, nocas bilo oko 10 stepeni, prava jesen.. bice tako do kraja jula.. od oktobra krecu vrucine do kraja februara. Vidim da ni u Srbiji nije bog zna kako toplo.

dobro jutro svima
ih da je meni otici u afriku od novembra do aprila taman da se ne smrzavam ovde :haha:

Neces da verujes, ali navikne se covek i na Afriku i na okean vrlo brzo, meni je okean od kuce 10min kolima , a nisam otisla preko dana na plazu ima mesec dana, uvece ono setnja na doku ok, skoro svako vece, ali preko dana ne stizemo nesto.. moja deca bila zaludjena nesto prva dva meseca posle i nisu, mada je istina , da je zimus ovde bilo mnogo dobro kad je kod vas bilo -25 stepeni, ali Nova Godina je nekako glupa nema sneg 31-og bila neka vrucincina 38 stepeni, sta da okitim ovde palmu, a jos kad vidis crnca u deda mrazovom odelu- smesno da umres..

ma sta ces u okeanu tamo su ajkule, a zaboravio sam da u afriku ima lavovi a s obzirom da ja nisam sprinter ko crnci i da im necu moci pobeci moram traziti drugu egzoticniju zemlju da prezimim :osmeh:

Ne prijatelju, nema ajkule, bar ih ja ne videh.. a lavovi i te krupne zverke ima u rezervatima, videla sam ih kraj puta kad sam isla za Juzno Africku Republiku...
Idi na Tajland, tamo ima svasta nesto..

nadam se da nije zagorelo,valja to zalivati pivom vise puta po pola flase a za drugu polovinu zna se :ppozdrav:

---------- Poruka napisana u 23:55 ---------- Prethodna poruka je at 23:53 ----------

vadio sam i prao krompir za pijacu sutra i sad jedva cekam da se izvalim posto me ledja otkidaju, laku noc svima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh