Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni danas javili da nema nista od mog staza(prakse) od 6 meseci. Mnogo sam se razocarao ali sta cu. Veliki su rasisti , ali prekriveni, sve kao hoce i sve se moze a na kraju nista. ovde se zna sta je za strance , samo najteze fizikalije, cim je u pitanju neko mesto u kancelariji odma je to rezervisano za njihovog coveka.

A u Srbiji, ne mož da dođeš na red od južno plemenskih partijaca i rodbinaša... Gde ćeš sad?

Moze i tamo da se dobro radi, samo treba izuzetna strucnost. Imam dosta familije preko. Rade svasta, ali obrazovaniji (ETF, Fizika, Medicina) rade ok poslove.

Na zalost ovde niko nikoga ne zajebava, meni nikako to ne ide u glavu , ali polako sam poceo da razumem zast. oni su gazde oduvek i oni se radjaju kao gazde(poslodavci) oni tacno znaju kako da iskoriste radnika do maksimuma. Uvek fino kulturno : dozvolite , oprostite , dali bismo mogli, mi se izvinjavamo itd. Najzesci su kad kazu : nama je stavrno zao , ali mi bismo morali da vas otpustimo sa posla, i oni ne navode razlog zasto i kako. Na onome je posle da se misli zasto je izgubio poso. Gazda nikada ne kaze zasto je izbacio radnika.

Meni se desilo da sam radio kao zidar kod jednog siptara 2 meseca. Kad sam se predstavio u drugu firmu da radim , gazda me pita kod koga si radio ovaj poso , ja mu kazem , on me pita ko ti bio sef , ja kazem italijan. On uvati broj tel i pozva italijana da ga pita kakav sam bio radnik , a ne siptara , jer zna da ce siptar da ga slaze recice mu sve najbolje o meni. Italijan mu reko da me poznaje ovako , ali da nije dobro upoznat sa mojim radom i nije zeleo nista da kaze o mei , a ustvari sve je reko. Eto to je 1 situacija kao se ovde funkcionise.

---------- Poruka napisana u 00:08 ---------- Prethodna poruka je at 00:04 ----------

bojcetic ima ali su jako redki.

Najvise ima nasih koji imaju firme za postavljanje prozora. To je najteze i najgore sto postoji , ja mislim da samo nasi to rade . Nisam nikada probao da to radim , ali sam cuo da je pretesko.

Pratim prasiliste preko camere ,, dojadio mi program , ha ha sto se ne prasi vec jednom.... ah ulila mleko aman 1o cm od poda ,, Landras - pietren povukla na landrasa ,dugacka gotovo 2metra , cetvro prasenje , evo meskolji se non stop legne- ustane

---------- Poruka napisana 14-06-12 u 06:25 ---------- Prethodna poruka je 13-06-12 at 16:13 ----------

Pocelo prasenje u 1 h po ponoci evo me izasao iz prasilista i jos se prasi , dao ..oxitocin.. prso sam za 5 sati 4 praseta,i to 2 izvadio.. strasno a ima mleka za 16 kom a stomak joj je bio kao da ima tele . ma ljut sam i neispavan nervozan ... ma jbt , svinje i krmace. nadrkan sam ... a kao post pa cena dole .. a za tovljenike mole .. smrklo mi se sve ..trud i rad .. ma ko to ceni i gleda :sta:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh