Na zalost ovde niko nikoga ne zajebava, meni nikako to ne ide u glavu , ali polako sam poceo da razumem zast. oni su gazde oduvek i oni se radjaju kao gazde(poslodavci) oni tacno znaju kako da iskoriste radnika do maksimuma. Uvek fino kulturno : dozvolite , oprostite , dali bismo mogli, mi se izvinjavamo itd. Najzesci su kad kazu : nama je stavrno zao , ali mi bismo morali da vas otpustimo sa posla, i oni ne navode razlog zasto i kako. Na onome je posle da se misli zasto je izgubio poso. Gazda nikada ne kaze zasto je izbacio radnika.
Meni se desilo da sam radio kao zidar kod jednog siptara 2 meseca. Kad sam se predstavio u drugu firmu da radim , gazda me pita kod koga si radio ovaj poso , ja mu kazem , on me pita ko ti bio sef , ja kazem italijan. On uvati broj tel i pozva italijana da ga pita kakav sam bio radnik , a ne siptara , jer zna da ce siptar da ga slaze recice mu sve najbolje o meni. Italijan mu reko da me poznaje ovako , ali da nije dobro upoznat sa mojim radom i nije zeleo nista da kaze o mei , a ustvari sve je reko. Eto to je 1 situacija kao se ovde funkcionise.
---------- Poruka napisana u 00:08 ---------- Prethodna poruka je at 00:04 ----------
bojcetic ima ali su jako redki.
Najvise ima nasih koji imaju firme za postavljanje prozora. To je najteze i najgore sto postoji , ja mislim da samo nasi to rade . Nisam nikada probao da to radim , ali sam cuo da je pretesko.