Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko sam uspeo da propratim na ovoj temi imamo retroaktivnu prognozu u zadnjih ko zna koliko dana.:haha: Pa čisto malo da promenim šablon.

Dobro vece. Ja danas imao neki sastanak , na moju inicijativu , jer ne mogu da nadjem poso. Obecali mi da ce da me gurnu u bolnicu ili u puteve , ta tamo napravim staz od 6meseci kao crtac( da crtam planove). Sutra mi javljaju.

Dobro jutro:ppozdrav: Pošto sam u temi DUVANpostavio pitanje a niko ne odgovara moram da postavim pitanje ovde možda neko i pročita pa mi odgovori.Dali na ovom forumu postoji neko ko imalo zna o proizvodnji "ORIJENTALNOG DUVANA" Pročitao sam na Net-u skoro sve što sam našao ali me interesuje dali se i kod njega skidaju zaperci kao kod ostalih sorti Ajde ljudi nemojte ljubomorno da čuvate tajnu:osmeh:

Ja nmam pojma video sam da i ovde u Svajcarsku imaju neke masine na kojima ljudi sede i najverovatnije dok sede oni rucno nesto rade na duvanu , ali nikada nisam se raspitivao oko toga.

Dobro jutro:ppozdrav: Pošto sam u temi DUVANpostavio pitanje a niko ne odgovara moram da postavim pitanje ovde možda neko i pročita pa mi odgovori.Dali na ovom forumu postoji neko ko imalo zna o proizvodnji "ORIJENTALNOG DUVANA" Pročitao sam na Net-u skoro sve što sam našao ali me interesuje dali se i kod njega skidaju zaperci kao kod ostalih sorti Ajde ljudi nemojte ljubomorno da čuvate tajnu:osmeh:

pozdrav svima

Po logici trebalo bi da je odgovor DA jer samo bespotrebno oduzimaju snagu maticnoj biljci,ali ovo nemoj uzeti zdravo za gotovo jer ja sa duvanom imam samo dobro pusacko iskustvo.Sa cetinarima i nekim vrstama egzoticnog cveca imam daleko veca iskustva i znanja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh