Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi ga ovaj Zaharije ala se uvalio utrnuce mu ledja od fotelje...a tu nam prodaje m....za bubrege sve vreme u njegovim emisijama...ccc strasnoooo :(

86 godina,on odavno sa obe noge u grobu.I malo mu,oce jos para,umesto da seta unucice i oslobodi radno mesto nekom mladjem on,krkodedic,krkobabic i pokojnici nece u pemziju.

Strasno,ne verujem da postoje toliko prevrtljivi ljudi,kako samo ima tako obraza da izadje i to jos sa 80 god...bas mu se divim za takav obraz ili bolje neobraz!

Dobro ide to sa pilicima, odnosno mi pravimo hranu, drzimo 5 farmi koje kupuju samo nasu hranu, mi od njih otkupljujemo pilice i snabdevamo dva restorana, ali indusi ovde drze monopol, prave vestacke nestasice zitariaca, da izvinete jedu g... i piju slanu vodu, malo sam tu zastala oko pilica, deca putuju pa malo varnicim, a imam i ponudu iz ministarstva zdravlja da radim na nekoj privatnoj klinici.. nisam bas u vinkli dok deca ne otputuju i dok ne slete u Srbiju.

Na ovom primeru ce ti biti jasnije: Aleksandar;Aleks; Sale Sasa itd
Pal;Pavel; Pali; Palika, ima vise narodnosti na ovom forumu prema tome i vise razlicitih imena:off_topic:
prijateljski pozdrav

Poslednja izmena:
Nismo ga mi tako prozvali nego se čovek lepo predstavio u temi i rekao da se zove Palika pa je normalno da ga oslovljavamo po imenu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh