Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan,treba mi informacija da li je neko poslovao sa firmom Info Team tj,jesu li sredili nekom neku trgovinu,zitarice,stoka ili hemija?

Jesul oni jos zivi? Davno su oni zarili i palili. Bila su to lepa vremena, kada u domu u Futogu nisi mogao uci ni sa kartom ni bez nje na igranku kada su oni nastupali.

Dobro jutro, ovde oblacno.. kao da nije ni svanulo, a kad krene ta africka kisa sipi danima... nema grmljavine,samo sipi i za minut si mokar do gole koze bez najave!!!
Deca mi dolaze u Srbiju, u subotu polecu, pa sam se unezverila kao zver!! Ovaj nesrecni crnac sto radi kod nas samo mi sesklanja, nesme jadan da zucne...

Nema vas u zivinarstvu.:osmeh: Kako biznis sa pilicima?

---------- Poruka napisana u 10:09 ---------- Prethodna poruka je at 10:07 ----------

Dobro jutro, ovde oblacno.. kao da nije ni svanulo, a kad krene ta africka kisa sipi danima... nema grmljavine,samo sipi i za minut si mokar do gole koze bez najave!!!
Deca mi dolaze u Srbiju, u subotu polecu, pa sam se unezverila kao zver!! Ovaj nesrecni crnac sto radi kod nas samo mi sesklanja, nesme jadan da zucne...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh