Changfa

Mislim da su do 70-90 konja ok i da će to trajati.
Što se tiče ovih jačih, tu nisam načisto ali mi nema logike da su uprskali obzirom na masovnost proizvodnje.

Sent from my XQ-DQ54 using Tapatalk

@mirosti bas mislim da u toj masovnosti i lezi jedan deo problema.
Ako nije zbog čega drugog onda zbog kontrole kvaliteta i kontrole uopste završenog traktora.
Gomila ljudi se zali na neke potpuno idiotske stvari i propuste,prosto mislim da je jako tesko održati kvalitet i kontrolu na tolikom broju.

Malo bolju nego kod kineza,kinezi se probijaju na nase tržište pa cure,kaplju,otpadaju im točkovi bukvalno (primer iz mog sela) a sad bi trebali da budu najbolje sto imaju da ponude,ako je ovo najbolje onda ne žalim da mislim šta ide sledeće.

Malo bolju nego kod kineza,kinezi se probijaju na nase tržište pa cure,kaplju,otpadaju im točkovi bukvalno (primer iz mog sela) a sad bi trebali da budu najbolje sto imaju da ponude,ako je ovo najbolje onda ne žalim da mislim šta ide sledeće.
Mislim da se tako ne probijaju kinezi, već naši trgovci tako muljaju....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Pa nije nas trgovac sklapo taj traktor nego kinez,a iako je kod nas sklapan taj tamo neki kinezi nije smeo da dozvoli da ga sklapaju nestrucni i ne obučeni ljudi pa da im se dešavaju takvi apsurdi da zaborave da zategnu sva 4 tocka i da se za 2 radna sata raspadnu felne.
Ali NO sto bi Sale rekao.
Kao sto sam vec napisao da da bog da se vecina tih kineza pokaze dobro da se nas seljak spasi malo ali sam ja jako skeptičan po tom pitanju direktan primer mi je taj cang od 160ks,bog nemoze da me ubedi da je to masina od 160ks,to je mozda motor te snage ali ga ostatak traktra ne prati sigurno,pa jeb.... mu misa nisu hteli na kabinu adekvatne blatobrane da stave izgleda kao da je dva broja veca samo da bi se troškovi sveli na minimum a sta je tek sa ostatkom.

Rođaka je bila 6 meseci u kini na razmeni studenata.
Ona kaže da kineska roba koja se kod nas prodaje po kineskim radnjama tamo ne postoji.
Možda je tako i sa traktorima, a ne sumnjam da naši muljatori ne bi da tamo kupe za dinar a ovde prodaju za milion. A za dinar ne možeš kupiti bogzna šta.

sve mi se cini mi da ova prica ide ovako

kupi se jedan JOHAN u selu,sva sreca sve ok sa njim

kupi se 10 kineza koji kakvih sto se tice marke
8 radi bez greske,2 imaju nekih problema

prica ide---ma johan je mama,ovi kinezi se kvare,nije to nizasta

:ROFLMAO: :haha:

u cantaviru kod farme kecenovica ima oko 15 komada Yto-a,to se se gazi za medalju :ROFLMAO:

:haha:

u cantaviru kod farme kecenovica ima oko 15 komada Yto-a,to se se gazi za medalju
Znam za yta koji 20 godina rade savršeno, a znam za štajera kojem je posle 100 sati zveknuo reverzer.

2000-те године наручен цео контигент џондирових трактора са обуком и радионицом за обраду 3000+ хектара. Стигли 2001-2002 године. Од целог контигента два трактора стоје. Пази сад, тада је то исплаћено за мислим 7 година. Ове године џондир није ни био у разматрању, и за фирму није било рачунице узети нове џондире.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

:ROFLMAO: :haha:

u cantaviru kod farme kecenovica ima oko 15 komada Yto-a,to se se gazi za medalju :ROFLMAO:
Kod mene prica ide tako da vecina običnih seljaka o novom džonu i nečemu sličnom moze samo da sanja,prica ide tako da se i ti džonovi i ostali kvare,manje nego niskobudzetni sigurno ali se kvare.
Taj kinez je realnost svih zemalja poput nase a ne samo naseg seljaka.
Prica je isto takva da od 20 i kusur marki kineza nema šanse da se sve pokazu dobro posebno zato sto je 90% tih marki nastalo pre dve godine BUKVALNO.
Od te gomile traktra treba gledati i kupiti koliko toliko nesto provereno poput bas tog yto koji se pokazao sasvim korektan traktor u svom cenovnom rangu naravno a ne cackati mečku sa nečim sto se pojavilo juče i o cemu ni na celom internetu nema nikakvih podataka a ne nekog ličnog iskustva.
Ovo je samo moje mišljenje,nemora da znaci da je tacno i ispravno.

Kod mene prica ide tako da vecina običnih seljaka o novom džonu i nečemu sličnom moze samo da sanja,prica ide tako da se i ti džonovi i ostali kvare,manje nego niskobudzetni sigurno ali se kvare.
Taj kinez je realnost svih zemalja poput nase a ne samo naseg seljaka.
Prica je isto takva da od 20 i kusur marki kineza nema šanse da se sve pokazu dobro posebno zato sto je 90% tih marki nastalo pre dve godine BUKVALNO.
Od te gomile traktra treba gledati i kupiti koliko toliko nesto provereno poput bas tog yto koji se pokazao sasvim korektan traktor u svom cenovnom rangu naravno a ne cackati mečku sa nečim sto se pojavilo juče i o cemu ni na celom internetu nema nikakvih podataka a ne nekog ličnog iskustva.
Ovo je samo moje mišljenje,nemora da znaci da je tacno i ispravno.
naravno da se kvare

jedan je ovde bio pokvaren 3 meseca

sad u zetvi new holand kombajn stojao nedelju dana pa umesto 3 radila 2 kombajna i da vidis ne volje

mislim da za duplo manje para ista konjaza ili nesto malo manja,trenutno zapadnjake uzimaju samo starosaedelacke gazde koji su u zemlji od pamtiveka

ili oni kojima pare nisu iz polj,pa se samo stekca nova masina ko na traci,ne bitno dal je traktor ili prikljucak ovaj onaj

Ovi u Agropanonci se kunu (testirali su) da svaki ensign ima istu ili 10 do 15% veću snagu na izlaznom vratilu od deklarisane.

Nazad
Vrh