Changfa

Nek nateraju sdf grupaciju da vrate cene za 10 hiljada eura hvala kinezima na tehnoloskom napretku da naprave traktor, kad se pogadjas kineza hvali a dajca gledaj

Neznam sta bi bilo kad bi bilo. Ašovom ne bi kopali sigurno. Verovatno bi se kupovalo šta bi se moralo. Samo kažem da su kinezi itekako ozbiljna konkurencija zapadnjacima.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Kolika su konkurencija bi se videlo, da imaju cenu samo 10% nižu od zapadnih.

Čuo sam a i viđao sam ljude koji su hteli da kupe Jonija pa se predomislili pa kupili Fenta,čuo sam da su ljudi hteli Kejsa pa kupili Holanda,menjali Valtru za Jonija i tako,to sam vidao,to sam čuo.
Viđao sam da se ljudima nije svideo rusvaj pa kupili yto i obrnuto itd itd ali kao sto sam vec napisao nisam nikad ni cuo ni video i garantujem da niko nije ni cuo ni video da čovek koji je rešio da kupi Jonija,Fanta,Maseja,Valtru ili nešto iz te klase na pola puta se predomislio i kupio bilo kog kineza ili rusa ili nesto slično.
Svako ko bude rekao da je hteo da kupi JD pa se predomislo i kupio kineza jer je u bilo kom smislu bolji od tog JD LAZE,kratko i jasno LAZE,nije ga kupio samo iz razloga cene tj manjka para za ta imena i nista vise,pa je onda naravno ispričao da on nije budala da daje nenormalne pare za Fenta kad je kinez isto to jel samo 3 puta jeftinije.
Tako da jos dugo dugo dugo vremena ni jedna lowcost marka nemoze da bude konkurencija ozbiljnim markama.

Nazad
Vrh