Changfa

Realno koliko ih sad ima u konkurenciji mogli bi dati kolektivan popust bar 15%

Поздрав свима. Да ли у Шумадији има неки Чанг од 90 коња био бих рад да га погледам. 🙂
занима ме уколико знате неког из вашег места или околине да поседује чанг од 90кс.
jednostavno taj traktor je u budžetu i on mi odgovara kao nov traktor jer će uskoro naša opština raspisati konkurs sa nekim povoljnim uslovima pa bi mi on taman odgovarao... Vidim da mu je oprema manje više solidna, kabina i motor je 90% kao na fotonima, lovolima i ostalim Kinezima nema tu neke velike mudrolije...

Kolege interesuje me dali neko imate iskustvo sa traktorom Changfa CFJ 2004 ?
Na oko mi se sviđa a čuo sam dosta i pozitivnih i negativnih iskustva sa Changfa traktorima, konkretno me interesuje ovaj od 200ks.

Kako bi ste rangirali marku Tavol? U Republici Srpskoj im je cena duplo manja nego cene kineza iste snage u Srbiji.

Kolege interesuje me dali neko imate iskustvo sa traktorom Changfa CFJ 2004 ?
Na oko mi se sviđa a čuo sam dosta i pozitivnih i negativnih iskustva sa Changfa traktorima, konkretno me interesuje ovaj od 200ks.

Pa kad već i pozitivna i negativna iskustva.
Prodaju se godinu dana,ko je već uspeo da ga slomi ili da nadrlja sa servisom pa da ima negativno iskustvo.

Hteo ja da napišem da moze biti podrivac od 3 metra ako su radni tela na 1m razmaka i da ne ide duboko 😃 jer za takav podrivac ako misli da radi treba daleko ozbiljniji delija od 160ks.

Nazad
Vrh