SeljakizGrada
Član
Stirodur išao preko bitulita na pločuBez stirodura je isto sviranje q.. ,napravio si toliki posao a nisi izolovao patos?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stirodur išao preko bitulita na pločuBez stirodura je isto sviranje q.. ,napravio si toliki posao a nisi izolovao patos?
Da,plocice se lepe preko kablova. Ja sa radio kondor,7cm 25gr.striropora,5cm kosuljice i onda kablovi pa plocice. Imas i trake,ne znam kolika je cena ali su mozda bolja varijaantaAko sam dobro razumeo pločice se lepe na kablove? Posle koliko vremena se oseti da radi grejanje?
Bez stirodura je isto sviranje q.. ,napravio si toliki posao a nisi izolovao patos?
Te ploće su stirodur sa profilima za namestit cevi.....pa ploče za podno 52mm...
Znam ,imam ali sam ipak stavio jos 2 cm stirodura ispod njihTe ploće su stirodur sa profilima za namestit cevi..
Iz ostalih tvojih komentara, vidim da se razumiješ u materiju,Spominjao je toplu vodu preko toplotne pume?![]()