milos.jovic.140
Član
da stavim na sve radijatore ili ne ?Pala kupovina. Kupljene termoglave sve akupa 3500 i litar sljive
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
U kupatilo ne stavljam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da stavim na sve radijatore ili ne ?Pala kupovina. Kupljene termoglave sve akupa 3500 i litar sljive
da stavim na sve radijatore ili ne ?
U kupatilo ne stavljam?
Ресавица,цер и багремNe znam nasta se grejes,kod mene su na svim radijatorima termo glave.
у кући имам два сушача и њима нису стављене главе...ostsvi jedan za svaki slučaj mada kao što kaže dener ako je sve ok i klapna odradi dobro posao na kotlu i sigurnosni ventili ,ne bi trebalo da dođe do havarije.ja sam imao na svim ali sam skinuo u kupatilu.
Ja imam termo glave svuda , eto pozavrtacu sve glave na 0 i naloziti dve bale , temp nece otici preko zadate .Opet kazem,ja imam svuda termo glave,ali termo glave ne smes da smanjis na manje od 60-70%,meni se to desilo prve godine,pa sam pregrejao kotao.
Ulaz hladne iz sistema
Opet ti kazem radijatori nemaju veze sa tim kao ni cetvorokraki ventil, moze ti biti ispravan ali dzabe ako nije ustelovan kako treba. Ako je rugulator ispravan i nastelovan nema teorije da prukuva, mozes sve pozavrtatiKod mene je sve bilo ispravno,i sad je ispravno. Jednostavno puno radijatora je bilo smanjeno,a zar je 1000 C i kotao nije mogao da se rashladi,a nisam imao cetvorokraki.
Opet kazem,ja imam svuda termo glave,ali termo glave ne smes da smanjis na manje od 60-70%,meni se to desilo prve godine,pa sam pregrejao kotao.