Zastareo si.Rešo se odavno ne koristi.Na njegovo mesto došla je sveća.Gori a ne troši el.energiju.
A onaj sistem iz studenskih dana reso i dvije cigle , drzis noge na ciglama a pokrijes se jos dekom, nisam znao da su svijece puno ucinkovitije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zastareo si.Rešo se odavno ne koristi.Na njegovo mesto došla je sveća.Gori a ne troši el.energiju.
Bice sutra nadam se!daj neku sliku
Na -15 sa 38 stepeni vode ugrejes na 22 stepena, svaka cast.Evo ja se grejem sa temperaturom vode od 35 do 38 stepeni bez podnog i u sobama mi je prijatnih 22.
Na -15 sa 38 stepeni vode ugrejes na 22 stepena, svaka cast.
Ja sa predimenzionisanim radijatorima ,pvc stolarijom i zidom blize 70cm , plafon debelo blato , na tom minusu treba mi bar 50 stepeni i jace i verovatno skroz odvrnuti radijatori.
Uglavnom drzim na 60-70 u cevima a termo glave stoje na 4 podeoku od 6 i tad mi je oko 22 na ovom minusu
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Koju povrsinu grejes sa ovim kotlom od 24 Kw?
Na -15 sa 38 stepeni vode ugrejes na 22 stepena, svaka cast.
Ja sa predimenzionisanim radijatorima ,pvc stolarijom i zidom blize 70cm , plafon debelo blato , na tom minusu treba mi bar 50 stepeni i jace i verovatno skroz odvrnuti radijatori.
Uglavnom drzim na 60-70 u cevima a termo glave stoje na 4 podeoku od 6 i tad mi je oko 22 na ovom minusu
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Nisam jos dobio racun ali najbitnije da ne ulazim u crvenu zonu/tarifuKoliko to izadje u dinarima?
Moje proizvodnje, malo ukrao pameti,malo internet i sam svoj majstorKoji stiromalter imaš? Čije proizvodnje?
Video sam 2 resenja sa toplotnim pumpama u selu. Mislio sam da ta resenja manje trose struje.
Biomasa i automatizacija, za teren Vojvodine mislim da je best buy.