sinisa1979
Član
Bio,video,kupio. Doduse ne ono sto sam mislio ali jbg kad ne odlucujem samo ja.... Liveni kotao 4 clanka Turske prooizvodnje. Utisci ce biti kasnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze,koji ti imas problem??napisao sam,da nemam nameru sa nikim da se ubedjujem,kamoli da mi neko kaze da lazem,meni je unutra toplo ,taman toliko da lagano mogu da sedim u majici ,i to tokom celog dana i noci,imam dvoje male dece koje takodje idu i sad i majici i nisu prehladjena,sad da li ti verujes ili ne ,zabole me ona stvar ,ali me jako nervira ked tvrdis nesto sto nije tacno,a to mogu da potvrde dosta clanova,koji bili kod mene,cak i unutra,a hvala bogu,sa ovog foruma poznajem barem 80,a mozda i 100 clanova...
Evo da ti pomognemMislim da kontaktiram ovog tipa da mi proda ove generatore
i onda kupim pec kao tvoju i stavim grijac od koliko ovi proizvedu free struje da dignem vodu na 4o C i da setamo u kratkim rukavima po kuci a vani -20C, i grijemo se besplatno, nema dima, nema pepela nema ciscenja peci.
Bio,video,kupio. Doduse ne ono sto sam mislio ali jbg kad ne odlucujem samo ja.... Liveni kotao 4 clanka Turske prooizvodnje. Utisci ce biti kasnije.
daj neku slikuNije solida,msm da je GND. Ali isti očin verovatno.
Jel i leti odrzavas temp. oko 25?Uz temperaturu vode bitna stavka je površina grejnih tela (broj rebara na radijatorima). Grejanje je utoliko prijatnije ukoliko je temperatura vode niža i bliža temperaturi tela (čoveka), ali to traži veće radijatore i naravno bolju izolaciju kuće. Takođe nije sve jedno na koju temperaturu se greje kuća i kakve su čije navike. Nekom je dosta i 19 stepeni a nekom je prijatno tek na 25 (meni). Tako da je sva ova polemika bespotrebna...
Koju povrsinu grejes sa ovim kotlom od 24 Kw?sinisa1979
Ime moje, ja imam ovakvu bošovu tropromajnu peć od 24kw, ložim šapurine, drvo i kameni ugalj.... ali obrati pažnju na uslove visine i promera dimnjaka potrebnog za ovu peć. Kod mene je fi 200mm i visine 7,6m i vuče perfektno.
Peć ne gasimo dogod ima potrebe za loženjem.....jedino kad čistim "smirim" vatru (žar) na minimalno i za par minuta je peć očišćena, sav gar propadne kroz tehničku rupu u kotlu pravo u pepeljaru.....
Samo dodam ogrev i peć je ponovo na punom gasu.....
http://www.bosch-climate.rs/proizvodi/kotlovi-na-cvrsto-gorivo/solid-2000-b.html
Grabik opusti se malo i prestani da čačkaš čoveka bez potrebe.