Dejaaa
Član
Na Sinisinoj 2 i 3 slici sto se vidi gar i smola sta li je vec kako to skidate?Ja ostruzem ali opet ostane.Jel bi moglo brenerom da se zapali pa da se ostruze ili ima nesto drugo?U pitanju je pec na bio masu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Smola je tu jer mu je mala radna temperatura, kod mene se to topi i spada sa kotla samo, nomad ga unutra nisam cistio, prodzagam dimnovodne kanale i
to je
Na70 drzim temperaturu,od oktobra danas mi drugi put da cistim pec.Smola pocne da se lista i to samo spadne al ja hocu do lima da ostuzem al nevrdi
Jesi li mislio sa svojom zenom ili ...Mnogo zavisi i od toga da li je neko oženjen ili ne.U hladnim danima i noćima sa ženom pod jorgan planinu.Nema tog grejnog tela koje može zameniti doživljaj i subjektivni osećaj.
Pa ubaci deo bala samo da ti podigne temperaturu na nekih 50 stepeni i onda ostruzi do metalaNa Sinisinoj 2 i 3 slici sto se vidi gar i smola sta li je vec kako to skidate?Ja ostruzem ali opet ostane.Jel bi moglo brenerom da se zapali pa da se ostruze ili ima nesto drugo?U pitanju je pec na bio masu
Kakvu pecku imas? Jel na bale?Jel se nekom desilo da u taložnik dimnjaka ima dosta pepela oko 2 kante od farbe 25kg kako može tolko da bude ili zbog čega se to dešava?
Upalio se pa je otpao pepeo.
Kakvu pecku imas? Jel na bale?
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
da li imaš šidel dimnjak i koja visina ,da li je ozidan po propisu tj kakva mu je promaja i da li ima kondenzacionu posudu na dnu dimnjaka pošto ložiš sojinu slamu ovo sve utiče na pravilnosagorevanjeJel se nekom desilo da u taložnik dimnjaka ima dosta pepela oko 2 kante od farbe 25kg kako može tolko da bude ili zbog čega se to dešava?