Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@mihalyocska
Još me samo interesuje sa kojom peći greješ, i koju kvadraturu?
Želim samo da uporedim potrošnju, jer su nam kuće otprilike isto izolovane.
mihaiyocska mene interesuje kako si uradio pod od colara dali je to brodski pod ili obicne daske. Na spratu imam bukov parket koga je napao sipac i moram da promenim kompletan pod razmisljam o brodskom podu ali se on da mi podigne visinu poda za 5cm a to mi jedosta vislje od plocica u kuhinji i ulaznih vrata.Mozda je to tvoje resenje bolje ipraktcnije nebih opet postavljao parket.
Ja ne volim laminat jer šta god da pipnem lupi me struja (ne prava struja). Prosto se naelektrišem od šetanja po laminatu...
Ja ne volim laminat jer šta god da pipnem lupi me struja (ne prava struja). Prosto se naelektrišem od šetanja po laminatu...
treba mu duza treca nogaTreba ti uzemljenje.
sinisa1979
Ime moje, ja imam ovakvu bošovu tropromajnu peć od 24kw, ložim šapurine, drvo i kameni ugalj.... ali obrati pažnju na uslove visine i promera dimnjaka potrebnog za ovu peć. Kod mene je fi 200mm i visine 7,6m i vuče perfektno.
Peć ne gasimo dogod ima potrebe za loženjem.....jedino kad čistim "smirim" vatru (žar) na minimalno i za par minuta je peć očišćena, sav gar propadne kroz tehničku rupu u kotlu pravo u pepeljaru.....
Samo dodam ogrev i peć je ponovo na punom gasu.....
http://www.bosch-climate.rs/proizvodi/kotlovi-na-cvrsto-gorivo/solid-2000-b.html