Magnetni filter ne štiti samo pumpu već oba izmenjivača, čovek je sve objasnio
Najgore što majstori ni ne nude ljudima opciju magnetnog filtera, ljudi ni ne znaju. Ni ja nisam znao dok nisam video na forumu. Šta mislite zašto ne nude?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo za iwanha ovde ima nekih sema sa baferima sa tp, mada svaki projekat je prica za sebe.
https://www.caleffi.com/sites/default/files/media/external-file/Idronics_27_NA_Air-to-water heat pump systems.pdf
Mislim da taj ne rešava ništa, spomenuo je i njega u ovom klipuGledao sam taj video (i dosta drugih sa tog kanala) i baš zbog toga sam pitao majstora za magnetni filter. Zapravo ugradio je neki mali filter, ali nije magnetni već običan sa sitom. Slikaću ga sutra.
Polaznu ti regulišeš ručno a temperature u prostoriji sobni termostat.Polaznu povećavaš ili smanjuješ po potrebi ili je namestiš da radi non stop.Kako misliš da je za tebe najbolje.Ja ću opet ponoviti, pa neka sam i dosadan... Za malu razliku u ceni bolje je uzeti modulišući termostat koji će brinuti o potrebnoj polaznoj temperaturi, nego je ručno podešavati jer kad tad to podešavanje dosadi i ostavi je se jedna temp. polaza da radi stalno..