Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne.... Ovo radi na struju. Postavlja se folija debljine 0,3-0,4mm u pod, zid ili plafon. I navodno to emituje IR zrakeAko prima IR zrake iz prostorije odnosno koji udju kroz prozor, mrzi me da citam ovaj text sa linka. Ako imas klimagard stakla na prozorima ona mislim da ne pustaju IR zrake u prostoriju.
Koliki su računi, pošto to radi kada je skuplja struja?Ja sam stavio grejne kablove u pod i zadovoljan sam
Nalegajuci termostat je za tebe...namestis koliko C hoces da gasi pumpu i nema pipanja pumpe vise...mada meni nije smetalo ni celu noc da vrti.Pumpa je stara do 5 god, uzeta nova. Gasim je jer noću dosta bruje radijatori pametni majstor stavio ivar ventile na svim radijatorima zvoni u pm i dosta iritira kad se legne da se spava. I ekspanzionu posudu stavio naopako, pipak za duvanje je dole i sad ne mogu da Je proverim.on budala ja još veća što se tad nisam ništa razumeo...
Ako ima napajanja ona radi, kad izostane napajanje ona stane, ako se napajanje ponovo pojavi ona opet proradi...Ne dešava se da pumpa stane pa opet da krene.Ili radi ili ne radi.