Centralno i etazno grejanje.

Meni se cini oko 180m ali nije proverena informacija,ali meni se cini da moraju neke posebne dozvole za to

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Porez na bunar se i te kako odavno naplaćuje. Tvoje je 50cm zemlje, sve ispod državno.
Samo što niko ne prijavljuje bušenje bunara, a oni to još ne češljaju.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Bio danas kod komsije i pokazivao mi racune za struju, kod njega grejanje na toplotnu pumpu nije ni priblizno povoljno kako se pise, a ni temperatura nije neka visoka. Voda-voda i fan coil radijatori.

Kod mene je, kao što sam rekao, zidno grejanje. I kod ovog sistema je dobro to što kad se zidovi ugreju oni zrače toplotom ceo dan. Na primer, ove sezone mi se grejanje nikad nije palilo preko dana. Radi samo u jeftinoj struji (23h-7h). Ujutru u 7 sati u kući bude 24,5 stepena. Do 11 uveče padne na 23 eventualno 22,5. Preko dana mi se pali grejanje ako spadne ispod 22 a to se još nije desilo. Tako da se na ovom sistemu TP isplati....

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

T. P. voda-voda,fancoil, 135 kvadrata, zadnji račun za komplet potrošnju 7700 din, bez obračanja pažnje na jeftinu-skupu tarifu. Preko dana 22 nocu 19.5 stepeni.

T. P. voda-voda,fancoil, 135 kvadrata, zadnji račun za komplet potrošnju 7700 din, bez obračanja pažnje na jeftinu-skupu tarifu. Preko dana 22 nocu 19.5 stepeni.
Kod mene kući palimo grejanje kad temperatura padne na 22 c. A da bude 19.5 c došlo bi do brakorazvodne parnice. Ja ispod 23.5 ne priznajem ništa.Poštujem druge kojima prija niže temp ali mi navikli na takvo grejanje.

Nazad
Vrh