emigrant
Član
Skupo je to.Ne verujem da su te termalne ispod 500-600m.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pre ce bit 1000+ metara. U opstini su pravili wellnes centar bunar dubok 1225m voda mislim 64 CSkupo je to.Ne verujem da su te termalne ispod 500-600m.
А па мораш да платиш пројекат, па дозволу, па извођача и надзор, па технички пријем и на крају рудну ренту.U Mačvi oko Bogatića su te termalne vode plitke koliko sam čuo al ne daju da se koriste.
Cek to ti komplet struja toliko ili samo za grejanje?
T. P. voda-voda,fancoil, 135 kvadrata, zadnji račun za komplet potrošnju 7700 din, bez obračanja pažnje na jeftinu-skupu tarifu. Preko dana 22 nocu 19.5 stepeni.
Kod mene kući palimo grejanje kad temperatura padne na 22 c. A da bude 19.5 c došlo bi do brakorazvodne parnice. Ja ispod 23.5 ne priznajem ništa.Poštujem druge kojima prija niže temp ali mi navikli na takvo grejanje.T. P. voda-voda,fancoil, 135 kvadrata, zadnji račun za komplet potrošnju 7700 din, bez obračanja pažnje na jeftinu-skupu tarifu. Preko dana 22 nocu 19.5 stepeni.