geci
Član
Ja za zimu potrosim 0.5 kubika drva
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja skoro bio kod drugara a on obučen kao NADNIČAR od vunenih čarapa vojnog kožuna pa na dalje samo mu ŠUBARA faliKo hoće da se ogreje mora potrošiti.One izjave tipa mi ne volimo toplo neka neko priča maloj deci.
Da li je moje "toplo" i tvoje isto ?Ko hoće da se ogreje mora potrošiti.One izjave tipa mi ne volimo toplo neka neko priča maloj deci.
Imam jednog drugara kod koga kad idem moram namenski da se oblačim što bi rekla Nada Macura "slojevito" pa kako mi postaje toplije skidaj deo po deo garderobe.Ma ne valja ni preterivati.. Napolju debeli minus, ja otišao kod mileta na kafu, i njegova mati naroka šporet da brže voda prokuva, na kraju smo kratkih rukava sedeli kraj otvorenog prozora da ne bi pocrkali od vrućine..
Davno sam išao u školu pa je moguće da grešim u akcentovanju, al' rekao bih da je sremski baća sa kratkosilaznim akcentom, dok je bačvanski baća sa dugouzlaznim akcentom (baaća - ne znam kako sa tastature da ubacim simbole za akcente pa ću pisati ovako sa dva a). Tj. u bačkoj je Baaća čest nadimak. Moj ujak se zvao Jovan, a svi su ga zvali Baaća. I jedan koji povremeno odradi nešto kod mene se zove Baaća, tj. tako ga svi zovu a pravo ime verujem da možda samo on zna.Meni je svako ko živi u Sremu baća i tako se međusobno vikamo a kako se ko deklariše to me ni najmanje ne interesuje.
Ništa čudbo. Ljeti smo u kratkim rukavima, a zimi u termo čarapama.Mada gledam leti klimu drzimo na 23,a sad grejanje zimi na 26. Poludeli smo skroz.