dragan.kovacev
Član
To je dobro bilo devojkama nemaju kud nego odmah ispod jorgana-cebeta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
naucio sam ponestoИ још мораш да учиш мађарски. Другачије нећеш разумети кад баш почне да те грди.
Ovde na ravnici pijaca voda na oko100m , od 92-118 m. temperatura vode je iz takvih bunara je konstantna 13.6 celziusa. Tu temperaturu koriste za toplotne pumpe...malo je ne humano da pijacu vodu kao blago, koristimo da se zimi ne bi smrzavale. Ja zato lozim!!!Voda je topla bilo gdje , nemora se traziti . Samo kolko je isplativo busenje i spustanje pumpe ...
U ravnicarskom podrucju panonskom na dubini oko 100m bi trebala biti voda oko8 stepeni bilo gdje , i ako nije termalna , sto je relativno toplo .Oko 0.04c je toplija sa svakim metrom
Kad se moja pribije uz mene ja joj kažem "al si ladna ko da će sutra da ti dajemo 7 dana..."Oženio se, žena tanka, mršava k'o da jede vatre.Noge joj hladne kao led pa se još prišabanji uz mene kao da je legao frižider a ne živo biće.Prva životna tekovina nam je bila ugradnja centralnog grejanja u kuću, za.ebi bre drvo se oslanja na drvo, hoću zimi da idem u šortcu i majici kroz kuću.Ako nisam zaslužio tokom cele godine neki luksuz u životu onda idem napolje kod kera u kućicu da spavam sa njim.
Ovako?Mene savetovali da se ženim tri puta.Kažu prvi put Bosankom da ti napravi kuću, drugi put Slovakinju da ti sredi kuću a treći put Sremicu pa ti više ni kera ne treba.
Kakvi su gasovi od uglja jel moze da se dise vani?Kotao Viadrus U22 25 kw,ugalj lignit 10-11 000 KJ/kg greje 165 m2,dobro izolovano (PVC,stiropor i tavan vuna).Cele zime drzim 26-27 C potrosnja oko 70 kg uglja/24 h kad je napolju oko 0,kad ode spoljna u deblji minus ide oko 90 kg uglja dnevno.