Ne, ide u sisteme za drvenu sečku.Sece se seckom i onda bi mogao u dozator kao pelet?
A sprema se sa silokombajnom.
Ti tu od njega prave briket.
A koristi se u sistemima ko ovi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, ide u sisteme za drvenu sečku.Sece se seckom i onda bi mogao u dozator kao pelet?
Otkud meni gas u selu???????Ne pratiš na času.Pričamo o gasu a ne o drvima,uglju.
Oko 40 mi je bilo dovoljno I na drva da bude 26 27 stepeni,mislim da nije to problem vec samo velika razlika u temperaturi,bas mi to danas I kolega kaze,da probam da drzim na 20 nocnu I kad nismo kuci a 23 kad smo kuci.Velika ti je razlika u temperaturi.Kondenzuje i do 60 stepeni.Stavi malo ispod 60 i pogledaj da li kondenzuje.Ne treba niko da ti kaže.
Oko 75.000 din. za grejnu sezonu.Koliko izadje grejanje na gas za kucu 100 kvadrata mesecno ili za jednu zimu ,da bude fino toplo ,koliko je potrebno investirati da bi se preslo sa centralnog na drva na gas ?
Da li si uzeo pumpu koja zagreva i sanitranu vodu?I sa peletom opet ima fizikalije,gas nisam hteo jer nikad ne znaš kad može poskupeti da bude neisplativo i zbog toga sam se odlučio za toplotnu pumpu i da bih preko leta imao mogućnost hlađenja.Još kad namestim fotonaponske panele neću imati nikakvog troška za grejanje i hlađenje.
A jbg,to je druga priča.Greješ se kako moraš.Ništa ja nikom ne zameram.Nema bato ni gasa ni kanalizacije
Još malo ni ljudi neće biti
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ja sam ti izneo samo do koliko možeš da ideš i da kondenzuje.Bolje je ići sa većom temperaturom jer će kraće raditi a ti radi kako hoćeš.Ja idem od 6 do 19 na 22.Od 19 do 23 na 23 i tokom noći na 21.Oko 40 mi je bilo dovoljno I na drva da bude 26 27 stepeni,mislim da nije to problem vec samo velika razlika u temperaturi,bas mi to danas I kolega kaze,da probam da drzim na 20 nocnu I kad nismo kuci a 23 kad smo kuci.
Nema,zašto bi bilo.Jedno pitanje za ove sto imaju na gas,jel ako nekad dodje hladan talas jel nemate problema sa smrzavanjem dotoka gasa?posto ovde kod nas malo malo bilo a nije bio ni neki minus
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ja ih prodam.U boljoj godini mi isplate skoro celokupno grejanje a u lošijoj kao ova neka isplate pola pa ću morati biti zadovoljan.Zorane,znaci mi svaki savet,kazem tek ulazim u sve ovo.ovih dana isprobavam kako mi odgovara.imam na svim radijatorima termo glave samo ih nikad nisam koristio dok sam lozio drva.Jos jedan razlog sto sam presao na gas je prelazak na vrsidbu kukuruza u zrnu,dok smo brali u klipu ostajale su nam sapurike koje su mi mnogo znacile,prosto ne znam da lozim bez njih.