milovan vrsac
Član
Koja je nova cena gasa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cena je 38 i nešto.Колегиница је прешла на гас почетком године и бојлер је на гас. Спустила се потрошња киловата али цена гаса са свим дажбинама није испод 10 000 динара месечно у грејној сезони. Кућа око 90 м.
I pored izolacije mnogo zavisi i od kotla...Cena je 38 i nešto.
Sa grejanjem,sanitarnom vodom i nije loše.Oktobar,novembar,mart i april su sigurno ispod 10000 i sigurno nema izolaciju kad je takva potrošnja.
Ako misliš na kondezacioni i konvencionalni,u pravu si-to sam zaboravio.I pored izolacije mnogo zavisi i od kotla...
Ljudi i njihova misljenja...evo meni danas bio inzinjer i doneo specifikaciju i predracun za komplet grejanje i sve mi objasnio (al nisam zapamtio bas sve)...ja sam uzeo kotao gasni Bosch Condens 2500 W WBC 28-1 DCE 23,i taj ima neke spoljasnje senzore i sam rekulise na kojem stepenu da radi,tako nesto valjda... Sve u svemu,prenecu misljenja kada krenem da se grejem,a do tad nam ti prenesi svoje misljenje.A vidis ovde jos kod dosta ljudi vlada misljenje da ako nemas podno grejanje ne vredi uzimati kondenzacioni kotao.
Pa ja sam se odavno prikljucio i dovukao do kuce gas,a tek sada radim grejanje...ko ti je kum?@Glavonja,jesi vec dobio prikljucak gasa?bas sam sad kuma iz tvog mesta ubedio da se prikljuci,al izgleda kod vas ide jos sporije nego kod nas.
A da vidiš da ti ljudi znaju da grmi ali ne znaju gde.A vidis ovde jos kod dosta ljudi vlada misljenje da ako nemas podno grejanje ne vredi uzimati kondenzacioni kotao.