MDrasko
Član
Ja sam zitnu slamu probao samo prvu godinu i nikad vise mnogo pepela , samo kukuruzovinu za kombajnom i uljanu repicu ja prezadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sigurno su jeftinije od drva. (ko kupuje)Treba videti i koliko te bale kostaju na ove cene djubriva.
Znam , zato sam i napisao. A koliko su drva,ako znas?A ovde je bala lucerke 400 dinara, pa se (u)grej....
Sta bi jos osim sojine slame moglo da se koristi? Kakva je zitna slama ? Jel bi moglo na primer sudanska trava,sirak ili tako nesto? Znaci da se seje samo za tu namen
Nis i okolina metrovska idu od 5000 pa na gore, secenje i cepanje je doslo do 700 po m.Znam , zato sam i napisao. A koliko su drva,ako znas?
To i nije toliko strasno. U Knjazevcu 4000,a uvek su bila dosta skuplja u Nisu,mada drva nikad nisu skupa.Nis i okolina metrovska idu od 5000 pa na gore, secenje i cepanje je doslo do 700 po m.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Bagrem je 5500 do 6000....Znam , zato sam i napisao. A koliko su drva,ako znas?