emigrant
Član
Prošle godine ugrađena toplotna pumpa,sledeće godine ću staviti 5-6kw fotonaponskih panela i eto grejanja za džabe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj iz Perleza na Zeleznickoj stanici? Uzeo prosle godine 100 dzakova tog Ukrainskog, smece tesko, 1 dan radi pec, zabetonira od seljake, i dzaba da je ne treba miImas u blizini coveka koji uvozi Ukrainski,kazu da je dobar pelet(nisam probao, lozim ugalj),ako hoces poslacu ti broj na pp.
Muka jedino da doteras bale kuci,jos pogotovo ako radis sam posto tesko naci nadnicare za toGas je spas,grejao sam se na bale 15god.muka živa da se nelažemo.
Ako ima ko,a ovde kod mene bas tesko mozes naci,pogotovo ako cuju da su bale eh,pa onda se kompalujem sa prijateljom ili sam,na 200 bala nikog ni ne zovem,tolika mi je norma sam da odradim,bila jednom ekipa iz okolnog sela ali ovaj njihov glavni je sad u cuzi pa nema nistaUtovar istovar 20din po bali dodju 4 garagana i nema brige
Bale na 20_30 metara od peći možeš u ruci donet možeš u kolicima a mi prikolicom pa je ostavimo na 6m od peći
Jedan no taj pepeo
Što se loženja tiče to nije problem jer svakako smo napolju po ceo dan stari i ja
Što se tiče prljanja dvorišta balama samo ću reći da sam navikao jer u dvorištu imam 100_150 ovaca na jaslama
Sent from my moto e5 using Tapatalk