ljubek
Član
Pa kod mene nije bilo nalepljeno smole vec je bilo ko u kosnici.Ne bi dinamitom probio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji kotao i koliko kvadrata grejes kolega.?Na svu sreću već 10 godina ne razmišljam o grejanju i uštedama... Evo i sad naložio a dva mi prozora otvorena... Grejem malo komšijino malo moje dvorište... Živa bila balirana slama...
Kolega koji kotao koristite ti i Djunta? Razmisljam i ja o prelasku na bale,mada kod nas nema soje, morala bi slama(zitna) ili kukuruzovina.120 kvadrata prizemlje i 120 sprat, plus iksni 30-ak kvadrata,svi zidovi cigla i po(omalterisana i spolja i iznutra), stolarija skoro sva pvc,alu roletne...Id u kurax kod brata Djunte hotel promaja, siporex blok nije ni omalterisano spolja, prozori šuplji magle stakla
1600 bala na 300m2
Toplo ko u banji
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Kotlove nam pravi neki tip iz SAVINOG sela
tako se selo zove kod VRBASA
inače čovek radi u TERMING KULA
ima nacrte i kvalitetan materijal! Sigurno ima 20 njegovih peći u selu, ako se odlučiš imam tel
Preporučujem ga!!!!! Fer korektan, ozbiljan
Posalji broj ako mozeKotlove nam pravi neki tip iz SAVINOG sela
tako se selo zove kod VRBASA
inače čovek radi u TERMING KULA
ima nacrte i kvalitetan materijal! Sigurno ima 20 njegovih peći u selu, ako se odlučiš imam tel
Preporučujem ga!!!!! Fer korektan, ozbiljan
Kotao na 2 bale izadje oko 1300e snage oko (nemož bale izmerit tačno) ali oko 60_100kw, idealno bi bilo cisterna bar 1000l
Za tvoju kvadraturu ložio bih 2_3 dnevno
A dimnjak uradiš sam metalni naj bolje inox ali može i cena cev fi 200_220mm
Nema pucanja, paljenja smolenja i čuda!!
Evo juče sam potrošio 8 bala ložim od 7_23h ložim na 3_3,5h ( nisam još stavio cisternu)
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Uslikat ću dok bude prazan, bez vatreImaš neke slike od tog kotla, al da se vidi i unutrašnjost?