Verovatno treba da se očisti od kamenca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako ti je taj radijator najvislji u sistemu treba tu da stoji ozracno lonce a taj sigurnosni ventil ide na kotao tu nicemu ne sluzi
Slučajno sam odvrnuo malo taj crveni zavrtanj, odmah sam vratio, ali sada kapa po malo i neće da stane.
taj sigunosni ventil skini i stavi automatsko ozracno lonce ono samo ispusti vazduh iz sistema kada ga ima a taj sigurnosni ventil na kotao ako ga nemas ugradjenog na kotluPoslednji je u sistemu.
na 68 stepeni ti je kasno da upali pumpu na 40-45 je uredu a cevni termostati su po meni sigurnijiOk. Samo još ovo da pitam. Pomenuo sam već gore da je stavio nalegajući termostat koji pali pumpu na 45 stepeni. Šporet je imao fabrički centrometalov termostat koji je pumpu ukljičivao na 68. Rekao mi je da je ovako bolje. Je li stvarno bolje?
Treba da ga vrtis dok neskljocne i tako nekoliko puta. To se radi zato da nebi zapeko. Valjda. Neka me ispravi neko ako gresim.
Slučajno sam odvrnuo malo taj crveni zavrtanj, odmah sam vratio, ali sada kapa po malo i neće da stane.