Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugar lozi gume...
Alal mu cufte za to...
Terming Kula.Imam je od 2009 do sad nikakvih problema.Moja je tig-s 40kw bila je tada 1100€.Loziste je na jednu balu dubina 120 cm.Laka za ciscenje,ako su ciste bale bez primesa ambrozije i trave cistim posle 10-e bale.Isto dobar prilaz za ciscenje komora i mogucnost porudžbine sa desnim ili levim vratima kao i otvorom za vađenje čađi iz komora.Da li neko ima da preporuci neki kotao na bio masu i kako se krece njihova cena?
Blago komšijama.Mozes sve loziti,ja lozim sapurike i drva... Drugar lozi gume...
Da li neko ima iskustva sa kotlovima za etažno grejanje ruske proizvodnje " Kupper PRO 28" i druge jačine?
U prospektu stoji da im je osnov drvo pa ugalj za veće površine, a mogućnost ugradnje gorionika na pelet i gas, mada ima i peći isključivo na pelet.
Da lio neko ima iskustva sa ovim pećima?
Tako je. Imao sam ja od 12 kw dok nisam uradio toplotnu pumpu. U hladnim mesecima račun za struju je bio i preko 30.000 dinara. I dalje je on ostao povezan i stoji u pripravnosti za svaki slučaj...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Nemam iskustva sa tim kotlom al po slikama meni se nesvidja,mala vrata ,ode toplota kroz odzak,mozda i gresim al mi tako deluje,,Samo da obnovim pitanje...