Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
gledaj da se tamo zaposlis makar kao čistačIma u selu jedan drugar kupio mini liniju za agro pelet, moze bukvalni svasta da se ubaci da se pravi pelet on je pravio jedno vreme od sitnog uglja i prasine. Kasnije dobio posao u sudu i sad je prodaje. Razmisljam da pazarim masinu i da se upustim u proizvodnju pelete od bio mase i uglja. Par puta sam isao u rudnik u kovin i video da imaju tog sitnnog uglja gomile. Ne znam kako se krecu cene tog peleta, po netu sam nasao oko 100e/t ne znam koja je tu realna cena, i koja zarada bi se ostvarila.
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Jako dobra kombinacija grejanja je pelet-bale. Kada ste kod kuce lozite bale ako iz nekog razloga izostane ubacivanje bale pec na pelet se aktivira i odrzava toplotu. Najveca potrosnja je kada su velike varijacije u temperaturi vode. Sto se vise tezi liniji potrosnja je manja. Koliko se cega potrosi zavisi od xy faktora, ali bale kao jeftino ali prljavo, puno pepela, problem sto treba ba svakih 1-3sata ubaciti novu balu. Ovi nedostaci se peglaju jednim delom skupim ali komfornim peletom.
Agropelet ja jos nisam video sistem koji LEPO RADI.