mixer87kac
Član
Negde oko 2600 evra nekih 12 kw...Koliko te izasla toplotna pumpa
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Negde oko 2600 evra nekih 12 kw...Koliko te izasla toplotna pumpa
Negde oko 2600 evra nekih 12 kw...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Nije baš ni tada isplativ. Ja imam zidno grejanje što je još bolje od podnog pa su mi hladni meseci izlazili i preko 30.000 dinara...Kotao struju je isplativ samo ako imas podno grejanje,svaki drugi vid grejanja bi bio peskup.
Nije baš ni tada isplativ. Ja imam zidno grejanje što je još bolje od podnog pa su mi hladni meseci izlazili i preko 30.000 dinara...
A dal bi bilo isplativo da taj na struju samo odrzava konstantnu temperaturu sistema a koto na cvrst ogrev bude glavni snabdevac toplotom
1. Za podno bi trebalo svuda da imaš pločicePo čemu je zidno grijanje bolje od podnog? Možeš li malo pojasniti? Po utrošku energije smatram da je obrnuto, jer nije potrebna tolika temperatura zraka u prostoriji za jednaku ugodu. Druga je stvar po pitanju zdravlja, pogotovo ako se ne koristi, ili nije izvedeno, kako treba.
Od poda do plafona. Cevi idu samo u spoljne zidove jer oni prenose hladnoću u kuću.Do koje visine zida su postavljena creva
jesu li samo u unutrasnje ili i u spoljne zidove
Ne samo sto ne moraju plocice,to je odavno zastarelo,nego sto vise nije ni potrebno za podno grejanje da se radi izlivanje kosuljice iznad cevi.Postoji suvi tip postavljanja podnog grejanja koji je nesto skuplji,u pitanju su ploce neke,sa kojima podno grejanje postaje jos efektivnije u vidu isijavanja toplote ka prostoriji,brze zagrevanje iste,itd.
Dizanje prasine je najizrazenije kod radijatora,zbog velike razlike u toploti izmedju grejnog tela i ostatka prostorije.