Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obično sama peć na pelet ima oko 150l vode i to je dovoljno, jer automatika regulise hranjenje peci i dodavanje vazduha,Akumulator toplote,da se preporučuje i kod grejanja na pelet ili samo na čvrsto gorivo (drvo,ugalj) ?
Jel ima neko da se greje na solarne panele?
AT je poželjan i kod peleta jer je puno manje startova plamenika, peć naravno mora biti malo jača da bi stigla hraniti potrošnju i još spremiti višak. Dobro je u krug grijanja ugraditi i miš ventil koji snižava temperaturu polaza pa grijanje radi lijepše bez velikih skokova temperature.
Poslano sa mog LG-H818 koristeći Tapatalk
Jedan lik iz PA me ubedjuje da ima panele i da sa njima se greje i visak struje isporucuje epsu.SA tim mozes samo da dogrevas...postavicu slike komsija meni preko baste ima staracki dom,i ima 4 panelna kolektora,ali samo dogreva sa njima...ne mogu da greju kad nema svetla,tj sunca.
Ljudi se tako greju,bar mi tako pricaju,ako ne lazu.Mislim da nema od toga nista,jer newdaju dozvole za te mini elektrane,.eps vedri i oblaci i nece da dozvole.