Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

ko o cemu baba o ustipcima

Pa ne kontam zasto si onda i spominjao 2012 godinu kao neki primer i da se navadno to desavalo i ranije kada kod nas cena na svetskom nije imala znacaj...realno ako je 540-550 na svetskom kod nas je cak na nekim mestima i skuplja

Ja sam hteo da kažem da je i ranije cena odlazila u nebesa da bi se kasnije vratila u normalu. Tako da se nadam će se i ovaj put vratiti u neku normalu. Nisam imao nameru da objašnjavam odnos trenutne cene u svetu i kod nas.

tema je cena u vasem kraju,da li je u Rusiji ili Kanadi sada 40,50,60din nikoga ne zanima kada je kod nas preko 65din sto nikada nije bila a nikada do sada kod nas nije ni odlazila u nebesa kao trenutno

Meteor komerc kod mene map 115, urea 88 dinara. Ne mogu da skontam ko je ovde lud.

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Katastrofa ogromnih razmera,bez minimalno 40m psenice i cene od 25din sl.godine ovo ce biti cirkus kolorado
mGBWmu6.jpg

Ma dajte, sve mislim da ćete vi koji tako pišete baciti njive na dijetu, nismo deca.
Ne, nego cu bacati punu dozu vestaka po ovim suludim cenama koje idu gore i ne misle da se smire i stanu. A rod ove godine bolji nego ikada...Da, da ici ce tu pola doze..za ostale me ne interesuje, nek radi kako ko misli da je najrentabilnije za njega.....

Uzeto vec i isplanirano 10:26:26 za kukuruze i suncokret i ici ce 150kg/h a za psenicu ove godine 16:16:16 ce ici 200 kg/h od jesenjih djubriva. Sto se azota tice videcemo u prolece ali tu mislim da necemo stedeti kao ovde ili i ako se bude stedelo nece ovoliko.

Nazad
Vrh