MONTOYA
Član
Dacemo im svinjske glave i kolenice....Mi ne treba da brinemo ,srediće naš Vule da dobijemo preko veze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dacemo im svinjske glave i kolenice....Mi ne treba da brinemo ,srediće naš Vule da dobijemo preko veze.
Pileće nogice.Dacemo im svinjske glave i kolenice....
Ovo je kod nas vec odavno, iz usta ti uzimaju....i opet svi cutimoPrevisoke cijene plina prisiljavaju fabrike azota da gase proizvodnju .
Za sve su krivi ovi zeleni i slicni klimatolozi koji su digli paniku . Vidjecete sta ce biti . Kolaps . Nedaj boze jos jake zime . Plina nece biti . Cijena goriva ce otici u nebesa , pa nestasica djubriva izazvati skok cijena hrane . Energenti vuku struju pa ce racuni biti astronomski u nekim drzavama . Onda ce krenuti nemiri i slicno... Zivi bili pa vidjeli
Aj ne zajebavaj
Izvini drug al ovo je da popizdis nije normalnoDobio sam info malopre sa jednog mesta u selu. Nisam lično video. Ne znam kako je na ostalima ali tu je oko 90 po informacijama.
Prati cene ali ne prati rod.Pa nije baš tako. Nisu te cene veštaka samo u Srbiji.... Soja 80 kukuruz 26 pšenica 28.... Znači samo prati cene proizvoda.