Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Ja sam kupio taj gore 10-26-26 za 62.8 din ,nzm koliko bi cena dole mogla ici u skorije vreme,koji din mozda.... to jedino sledece godine bi moglo drasticnije ici na nize.Ostaje mi jos map za psenicu i nesto malo 3x16 da nabavim....za map ima ruke da drhtu kad se broje pare xd,jbt kao da je od zlata.

Planiramo da naplatimo psenice taman koliko treba vestak da se kupi tako da pere necemo ni videti.. :confused: Ali samo jesenje, za prolece cemo videti ima vremena do tad kakvo je vreme ludo mozda nam nece ni trebati onoliko koliko sad planiramo..

Kod nas kutinska urea 71 dinar plus pdv s danasnjim danom. Posto je kod vas a da nije kako kolega kaze crno trziste.

Uzeo i ja 10-26-26 ruska, pod lucerku 200kg/kj. A mislim da cu zavrsiti istu kombinaciju i za zaoravanje samo nekih 150kg/kj
Ko zna sta ce sve biti sa djubrivom, Promistu jos nije stigla sirovina a kad ce poceti sa proizvodnjom, prve isporuke u novembru isto i elixir.

Uzeo i ja 10-26-26 ruska, pod lucerku 200kg/kj. A mislim da cu zavrsiti istu kombinaciju i za zaoravanje samo nekih 150kg/kj
Ko zna sta ce sve biti sa djubrivom, Promistu jos nije stigla sirovina a kad ce poceti sa proizvodnjom, prve isporuke u novembru isto i elixir.
Dragane jel bi to trebalo da znaci da kupujemo odmah, jer kod mene trenutno kod vecine prodavaca nema djubriva, svi kao nesto cekaju da stigne (neki kao cekaju cenu). Kod par njih ima , jel da pazarim za setvu vec sutra

Ova kombinacija je bas interesantna (mislim 10-26-26). A i cena je sasvim ok - mislim sto se trenutnog stanja tice.
Ko to proizvodi? (a ko (pre)prodaje?)

Samo neka ide cena...

Ovde u mom kraju će biti jako malo djubriva prodato. Toga su svesni i trgovci. Danas sam sa nekima razgovarao, uopšte neće ni nabavljati map, jer nemaju kome da prodaju.

Možda samo za kukuruz uzmemo nešto MAPa, ali još nismo odlučili. Pšenica će da dobije 200kg po ha 16:16:16 i to je to. Predusev pšenici je kukuruz, s obzirom na očekivano niži prinos kukuruza ne pada mi na pamet da dodatno ulažem u djubrivo. Naše su njive, u dobroj su kondiciji.

Nazad
Vrh