MONTOYA
Član
Pa bio je i kod njega isti stih ali nelogicno da fali isto na zemlji u top formi i na zapustenoj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene je zadovoljavajuće tačno. Možda su naša očekivanja nerealna ili ne znamo zašto je nešto onako kako je. Da li si video te analize i da li se razlikuje humus ?Vec sam pisao da kod nas analize nemaju veze sa vezom...
Komsija nosio sa parcela koje su mu oduvek u vlasnistvu i redovno djubrene stajnjakom i parcele koje je kupio lisije klase i zapustene i parcela koje radi pod zakup...i sve isto
Pa u stajnjaku najmanje fosfora ima.Iskreno neznam
Ali zanimljivo mi da svi imaju viska posebno fosfora
A azot da se baca u 3 faze,osnovno i dve prihrane
Odakle taj fosfor toliko u zemlji,posebno kad se zna da nema stajnaka,nikom nije jasno
Uvek ali uvek imas manje azota i kalijuma od fosfora u stajnakuPa u stajnjaku najmanje fosfora ima.
Koristio sam prošle godine taj Phosagro NP 20:20, odličan je.Isporuka malo sutra ili u septembru ?
Video sam analize naravno...bolji je humus na njegovimnjivama za 0.5Kod mene je zadovoljavajuće tačno. Možda su naša očekivanja nerealna ili ne znamo zašto je nešto onako kako je. Da li si video te analize i da li se razlikuje humus ?
Pitao sam za one dve njegove parceme ,,različite, sa ,,istim" rezultatimaVideo sam analize naravno...bolji je humus na njegovimnjivama za 0.5
3x maximum fosfora, 2x maximum kalijima, jedino treba dodati azot@Boderlica Analize su potrebne bez daljnjeg, nego reci mi cega ti konkretno zemlja ima viska posle radjenja analize?