zeni i zemlji nikad dosta to je oduvek izrekaNe treba đubriti bez analize. Može biti kontra produktivno
e sad je dosla stavka da te obe lako dovedu do praznih dzepova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zeni i zemlji nikad dosta to je oduvek izrekaNe treba đubriti bez analize. Može biti kontra produktivno
Po meni bespotrebno mnogo azota za jesen.Ovaj NP 20-20 mi izgleda primamljivo za psenicu predsetveno..
Mnogo nisi upravu. Ja znam mnoge njiva na kojima je kontraproduktivno đubrenje nekim elemetima, ljudi troše pare na đubrivo i prave sami sebi štetu.zeni i zemlji nikad dosta to je oduvek izreka
e sad je dosla stavka da te obe lako dovedu do praznih dzepova
a ti procitaj ponovo sta sam napisaoMnogo nisi upravu. Ja znam mnoge njiva na kojima je kontraproduktivno đubrenje nekim elemetima, ljudi troše pare na đubrivo i prave sami sebi štetu.
Bez analize je diskusija besmislena.
I verovatno ide prodaja na sleper. A u septembru nigde nikog, isparice u vidu magleImao sam danas vrlo zanimljivu ponudu 3x16 ruska(nezna koja) 470e, avansno placanje isporuka u septembru. Firma od imovine ima samo kancelariju u zakupu! Ako nekog interesuje prosledicu mu broj.
Kod ozbilje firme cena
3x15 phosagro 550e
20-20-0 417e
Pričaš bez argumenata.a ti procitaj ponovo sta sam napisao
uljana,kukuruz,psenica,suncokret sve trosi tj treba gotovo druge elemente...da se bas ima viska nisam siguran
mozda kod vas u kacu tamo idila svi na more idu,ima se i za analize vestak ovo ono
Fosfora, preko 100. A i Kalijum je na gornjoj granici.Analize su potrebne bez daljnjeg, nego reci mi cega ti konkretno zemlja ima viska posle radjenja analize?
U pravu si, na vecini mesta je to dosta azota jer obicno treba vise fosforaPo meni bespotrebno mnogo azota za jesen.
Često ima besplatnih aniza, treba pratitiSticajem okolnosti radio sam analizu na nekim parcelama ove godine i iznenađujuće ima viška P i K na svim .Zadnjih desetak godina đubreno svake godine redovno obilno i napamet,na jesen spremna sredstva da se uradi 40 sumnjivih parcela,nema više đubrenja napamet!
Iskreno neznamMislis da su analize lose uradjene, tj samo prepisane ?