Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Mi prelazimo na setvu soje, koju sejemo bez kile vestackog djubriva, pa sta bog da, kod nas moze u monokolturi da se seje i po 15 godina soja na soju, dokazano u praksi, a sa ovim cenama neka seju oni i psenicu i kukuruz i suncokret, jos samo da zapatim seme soje, i svake godine imam svoje seme, a od uloga samo hemiju
pa ce biti ista situacija kao kod nas u Hr...velika većina počela tako, pa onda prvo uveli da mora biti kupovno sjeme, pa onda plodored, tj svake godine moramo drugu kulturu

*svi ti sto su se drzali monokulture najvise su kukali kako pesticidi nisu ucinkoviti, ili kak su bacali pauke iz aviona po njihovoj soji

pa ce biti ista situacija kao kod nas u Hr...velika većina počela tako, pa onda prvo uveli da mora biti kupovno sjeme, pa onda plodored, tj svake godine moramo drugu kulturu

*svi ti sto su se drzali monokulture najvise su kukali kako pesticidi nisu ucinkoviti, ili kak su bacali pauke iz aviona po njihovoj soji
Nismo mi Hrvatska, ovo je bre Srbija, muljaj bato na sve strane

Kod na nemože da prebaci 800 kg/kj bila suša ili ne, sa sve đubrivom ili bez... probali ljudi, drugar je čak isekao ploče za sejanje soje makazama za lim posle 2-3 godine probe. Kaže "da mi više slučajno nepadne na pamet"..

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Imao sam danas vrlo zanimljivu ponudu 3x16 ruska(nezna koja) 470e, avansno placanje isporuka u septembru. Firma od imovine ima samo kancelariju u zakupu! Ako nekog interesuje prosledicu mu broj.

Kod ozbilje firme cena
3x15 phosagro 550e
20-20-0 417e

Nazad
Vrh