mladen87
Član
ja sam prosle zime kupovao SAN po 2800din!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako bi oni drugacije kupili zemlju od BD Agra,da nas ne cepaju?Nisam hteo to da kazem,nego sam hteo da stavim akcenat na razliku u zaduzenju,prsle god. je bila jako mala razlika
Taj je u nekoj temi spominjan u konteksu kao "Transpetrol" mada za gotovinu šta me briga ako je povoljan,javi informacije.Ajde ako neko zna broj Mirčeta iz Torka(Begejaca) neka pusti na PP.Čuo sam da ima najbolje uslove za kupovinu đubriva.
Ima kod race ako mi je Ljubče tačno rekao ruski AN 42 din. Ja ću verovatno uzeti u Azotari san po 31 din ali ako bude na kućnu adresu platim do 33 din. ima još da tražim .@Talianu Ne znam dali tebi treba AN. Ja imam u planu kupiti oko 6000 kg. Kod nas vidim da drze cenu na 4000 din 100kg. Mislim da je ista cena i u Jermenovcima. Jel znas negde blize da je jeftinije? Ili ako mozda i tebi treba aj da vidimo mozda ce neko kamionom doterati jeftinije od 4000 din.![]()
Pa aj sta do ku...a da radimo? Zato sm mislio da vidimo da neko sleperom dotera jeftinije pa nek ovi odavde jedu sami svoja g.....Ala vas deru. Kod nas An 35.7din, nisam gledao ko je proizvodjac...
Ima kod race ako mi je Ljubče tačno rekao ruski AN 42 din. Ja ću verovatno uzeti u Azotari san po 31 din ali ako bude na kućnu adresu platim do 33 din. ima još da tražim .
Najbolje na kamion lako je naći za 25 tona kupca samo ako odgovara.I meni treba 5-6 t.
Prvi MK haračlija nam je 40 km udaljen
I naše celo selo izlepljeno njihovim reklamama (Graneksport=MK komerc),tečo raspitaj se pa stavi ,ja sam juče zvao one vaše iz Bumbarevog brda ali ništa ne znaju za sada.U Ilandzi je Granexport kupio plac i treba da grade otkupnu stanicu. Mislim da su i oni u okviru MK.
Danas sam cuo ali je nepotvrdjeno da menjaju djubrivo za kukuruz koji u razmeni racunaju 19.2din. Ako nekog interesuje dateljnije, moze da se raspita oko prevoza kako bi islo?